Video Brașov. Un copil de aproximativ 10 ani a fost filmat la volan, în trafic

Last Updated on august 23, 2022 Un copil de aproximativ 10 ani a fost filmat pe o stradă din Brașov, în timp ce se afla la volanul unei mașini.

În imaginile surprinse de un alt conducător auto se vede copilul pe locul șoferului, cel mai probabil în brațele unui alt adult. Locul din dreapta este ocupat de un bărbat, care se arată vizibil deranjat când vede că este filmat.

Video Brașov. Un copil de aproximativ 10 ani a fost filmat la volan, în trafic 1

Imaginile de câteva secunde au fost filmare anul trecut, însă abia acum au ajuns și la poliție. IPJ Brașov transmite că a demarat o anchetă și îl caută pe tatăl minorului, informează digi24.ro.

„Cu privire la apariţia în mediul online a unui video în care poate fi observat un copil, ce se află în braţele unei persoane aflate la volanul unui autovehicul, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii şi clarificării cu exactitate a stării de fapt”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Judeţeană Braşov, potrivit b1tv.ro.

Poliţiştii solicită cetăţenilor ca atunci când iau act de nerespectarea unor norme legale, fie că e vorba despre contravenţii sau infracţiuni, să anunţe instituţiile abilitate cu privire la aspectele observate, pentru identificarea autorilor şi dispunerea de măsuri în consecinţă.

Previous Story

Program Oktoberfest Brasov. „Tare bine ne-am distrat 13 ani…dar și ce ne-om mai distra!”

Next Story

(Foto) Furtuna a făcut pagube la Brașov: Copac căzut pe poarta unui spital