Deputatul Andronache Gabriel: „Brașovul oferă un nou exemplu de bune practici în domeniul siguranței rutiere. Model modern de parapet, de formă cilindrică”

Last Updated on aprilie 1, 2022 Deputatul Andronache Gabriel (PNL) anunță că Direcția Regională de Drumuri și Poduri instalează la Predeal un model modern de parapet, de formă cilindrică.

Andronache Gabriel:Brașovul oferă un nou exemplu de bune practici în domeniul siguranței rutiere.

Deputatul Andronache Gabriel: „Brașovul oferă un nou exemplu de bune practici în domeniul siguranței rutiere. Model modern de parapet, de formă cilindrică” 1

Direcția Regională de Drumuri și Poduri, sucursala zonală a CNAIR, montează pe sectorul de drum dintre Brașov și Predeal un model modern de parapet, de formă cilindrică.

Acesta reduce considerabil impactul asupra autovehiculelor în comparație cu cazul coliziunii cu un parapete clasic, reducând atât pagubele materiale, cât mai ales numărul accidentelor grave.
Astfel de elemente de siguranță au fost deja instalate pe DN1, în zona Perșani, iar acum se montează între Predeal și Timișu de Sus.

Este o inițiativă lăudabilă care își va dovedi eficiența. Acțiunile structurilor Guvernului în teritoriu care dau rezultate imediate de protejare a vieții și integrității corporale a cetățenilor români merită evidențiate!

Ca navetist pe DN1 pot să confirm că în locul unde se montează acești parapeți am văzut în ultimii 2 ani multe mașini răsturnate. Credit Foto și mulțumiri: bzb. ro și Brasovmetropolitan.ro”.

Previous Story

Brașov. Comprest schimbă graficul de colectare a deșeurilor reciclabile din zonele de case

Next Story

Un primar din Braşov a fost omorât în bătaie de un consilier local. Fiul: „A fost la ecografie, radiografie şi doctorii nu i-au transmis că s-ar vedea ceva mai grav. I s-a făcut rău acasă şi a murit”