Update. Accident mortal Brașov. Şoferul Lamborghiniului era prima lui competiţie: “Nu îşi aduce aminte absolut nimic”

Last Updated on martie 28, 2022 Un accident tragic s-a petrecut pe centura oraşului Braşov la primul raliu cu spectatori din ultimii doi ani. Un tânăr de 19 ani a murit, spulberat de un Lamborghini Huracan, aflat la întrecere cu o maşină Porsche, scăpat de sub control.

„În timp ce doi concurenţi şi au încheiat evoluţia pe traseul de concurs unul dintre ei a pierdut controlul asupra maşinii la circa 100 de m de linia de sosire, a derapat şi prin derapaj a sărit peste viaductul de aprox 2-3 de la marginea drumului şi a aterizat în câmp după mai multe tumbe”a declarat Bela Stoica, organizator, citat de observatornews.ro.

Update. Accident mortal Brașov. Şoferul Lamborghiniului era prima lui competiţie: "Nu îşi aduce aminte absolut nimic" 1

O oră au încercat medicii să îl resusciteze pe tânăr. În zadar. Şoferul maşinii a scăpat fără răni, dar martorii spun că este în stare de şoc.

Acum, anchetatorii strâng imagini şi mărturii de la cei care au filmat cursa. Potrivit unor surse, şoferul avea maşina Lamborghini de doi ani, iar la cursă se înscrisese chiar în acea dimineaţă.

Spectator: El a venit dimineaţă iniţial să se uite şi după aceea s-a hotărât să se înscrie la faţa locului. Nu a mai participat la genul ăsta de curse nicidată, am înţeles că a fost prima cursă. 

Andy Popescu, vlogger auto: Am vorbit cu șoferul şi nu îşi aduce aminte absolut nimic şi nu are cum să aibă vreo vină pilotul în cadrul unui eveniment organizat. Se poate întâmpla oricând o explozie de pneu şi să te duci pe arătură, acum nu a fost explozie de pneu că pur şi simplu el a luat piciorul de pe acceleraţie şi masina s-a destabilizat. Competiţia a fost imediat anulată. 

Tânărul a decedat

„În cadrul unui concurs automobilistic organizat pe strada Timișul Sec din municipiul Brașov a avut loc eveniment rutier. Un conducător auto, participant la concurs, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia, accidentând un spectator.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc incidentul”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan, citată de mytex.ro.

Din nefericire, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul tânărului, acesta nerăspunzând manevrelor de resuscitare.

Promo Rally este o cursă care se organizează regulat la Brașov, în regim privat. Nu e o cursă de raliu, e o cursă de „liniuțe”, accelerare pe distanțe scurte, scrie bzb.ro.

60 de piloți amatori s-au înscris la startul celei de-a patra etape a sezonului 2021-2022 de Promo Speed Challenge powered by WRT-Parts & TELL Security Systems, de duminică, 27 martie, de pe traseul de pe centura veche a Brașovului.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Un tânăr a fost ucis după ce a fost lovit de un Lamborghini care participa o competiție pe centură

Next Story

Brașov. Parada Junilor va fi reluată în acest an