Brașov. Un bărbat a căzut de la etajul 3. „S-a chinuit, până la urmă a sărit, a căzut în gol”

Last Updated on februarie 23, 2022 Un bărbat din Brașov s-a aruncat marți seară pe geamul unei vile, de la etajul al treilea. Martorii spun că era agitat și strigătele lor nu l-au convins să renunțe.

Un vecin care ieșise cu câinele la plimbare a asistat la întreaga scenă. A încercat să-l oprească pe bărbatul de 36 de ani, dar fără succes, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Un bărbat a căzut de la etajul 3. „S-a chinuit, până la urmă a sărit, a căzut în gol” 1

Martor: „Era foarte agitat, încerca cu disperare să sară și a ridicat o jaluzea. S-a chinuit, până la urmă a sărit, a căzut în gol. Am strigat la el să nu sară, dar nu a răspuns, a răspuns, ceva în engleză.”
Reporter: ,,Ai auzit strigăte?”
Martor: „Ale lui doar. Înainte să sară”

Vecină: „Acolo era un zgomot jos. Atâta, un zgomot, adică striga un bărbat.”
Reporter: „Ce striga? Ați auzit?”
Vecină: „Se văita, nu pot să vă spun ce striga. Striga “au, au!””.

La sosirea echipelor medicale bărbatul era conştient iar paramedicii ajunşi la faţa locului au intervinit pentru acordarea asistentei medicale. Omul este politraumatizat şi a fost transportat la Spitalul Judetean Braşov pentru îngrijiri medicale de specialitate, informează brasovnet.ro.

Cazul a fost preluat în cercetare de Poliţie. „Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani din municipiul Braşov. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului”, a precizat agent principal de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov, citată de bzb.ro

Previous Story

(Video) Brașov. Primul „bloc pentru maşini”. Urci cu mașina până în casă!

Next Story

Mega Image, Penny, Profi, Cora, Auchan, Carrefour și Lidl, amendate cu 750.000 de lei