Brasov: Cros sub Tampa – „Alearga tu pentru ei”

Last Updated on iunie 12, 2014

Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ organizat de Hospice Casa Speranţei va avea loc sambata, 14 iunie, pe Aleea pe sub Tâmpa.
cros-tampa
Evenimentul, ajuns deja la cea de-a şasea ediţie, este de tradiție în Brașov și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!” reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă. La ediţia din acest an, organizatorii speră să doboare recordul de participanţi de anul trecut şi să adune peste 450 de alergători. Cei care se vor înscrie la competiţie sunt încurajați să aducă sau să creeze ad-hoc mesaje de susținere pentru copiii și adulții cu boli incurabile. Conform reprezentanţilor Hospice Casa Speranţei, companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar familiile care vor participa cu minimum doi adulți, vor beneficia de înscrierea gratuită pentru unul dintre copii.Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:
Cursa copiilor
600 m – până la 7 ani
Taxă de participare -15 lei
Cursa juniorilor
2 km 7 ani – 15 ani
Taxă de participare -15 lei
Cursa populară – 4 km
peste 15 ani
Taxă de participare – 35 lei
Cursa Miele -10 km
peste 18 ani
Taxă de participare – 45 lei.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!”, se pot înscrie pe www.hospice.ro/cros-2014-brasov până joi, 12 iunie 2014, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a com­petiției.
Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunos­cuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www. galantom.ro.
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești. Toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile în stadii avansate trebuie să beneficieze în mod gratuit şi la momentul oportun de servicii specializate de îngrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie să aibă acces la servicii de sprijin şi consiliere, este crezul fundației Hospice Casa Speranței. (sursa: brasovultau.ro)

Previous Story

Haide la Zilele Codlei “Kronenfest”, 20-22 iunie 2014 :)

Next Story

Brasov: Andreea Marin si Andi Moisescu vor lua startul in maratonul „Stafeta Carpatilor”