ZERO lei pentru Brasov de la Guvern, 58 milioane dolari pentru Lausanne. Cum putem gazdui Jocurile Olimpice de Tineret 2020 fara bani?

Last Updated on iunie 12, 2014

Brasovul se lupta cu Lausanne pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret, editia de iarna din 2020. Cu toate ca Brasovul sta bine la partea de infrastructura, la partea financiara este depasit cu mult de orasul elvetian.

ro

Ieri, deputatii din cantonul elvetian Vaud au votat un ajutor de 9 milioane de dolari pentru Lausanne in vederea organizarii Jocurilor Olimpice de Tineret .

Rezultatul votului a fost 101 pentru, 1 impotriva. 15 deputati au parasit sala de sedinta.

In martie, Primaria Lausanne a votat un ajutor financiar in valoare de 9 milioane de dolari iar guvernul federal a promis un ajutor de 40 milioane de dolari.

58 de milioane de dolari pentru Lausanne, ZERO dolari pentru Brasov de la Guvernul PSD. Victor Ponta nu a avut pana acum nici o pozitie publica fata de un posibil ajutor financiar pentru Brasov.

Avantajul major al Braşovului este imensul succes al FOTE  (Festivalul Olimpic al Tineretului European) care a fost organizat impecabil. Insa fara un ajutor financiar de la Guvern Brasovul va ramane doar cu un vis.

Previous Story

Brasov: Vezi filmul „Her” – Ea la Caravana Metropolis din Piata Sfatului, joi 12 iunie 2014

Next Story

Haide la Zilele Codlei “Kronenfest”, 20-22 iunie 2014 :)