Brașov. Val de mesaje după moartea medicului de ambulanță Nicolae Olteanu. „ Chiar trebuia ? Chiar pe taica Olteanu ?”

Last Updated on noiembrie 3, 2021 Val de mesaje pe Facebook după moartea medicului de ambulanță Nicolae Olteanu.

Rares Mihail Cristea: „N-am să înțeleg niciodată – probabil – alegerile Celui de Sus , la fel cum nici nu prea am de ce să I le reproșez ; accept că există , într-un fel sau altul , că n-am ajuns pe lumea asta de capul nostru și că – vrem sau nu vrem – facem parte din jocul ăsta misterios al vieții și morții , hotărât cel mai probabil tot de El.

Brașov. Val de mesaje după moartea medicului de ambulanță Nicolae Olteanu. „ Chiar trebuia ? Chiar pe taica Olteanu ?” 1

Și , cu toate astea , tot nu aș putea să nu mă opresc o clipă și să-L întreb : Chiar trebuia ? Chiar pe taica Olteanu ? Chiar atât de repede ?

Nu-mi fac nicio iluzie că voi primi vreun răspuns , nu pe lumea asta cel puțin , prin urmare ce-mi rămâne de făcut ? Nimic – ar zice unii , viața merge înainte , rămânem cu amintirile personale sau cele colective. Sau să mă opresc puțin și să zic doar atât : Mulțumesc , Dr. Olteanu !

Nu e nici îndeajuns , nu e nici ceea ce v-ar fi plăcut – modestia dvs. legendară nu prea are nevoie de aduceri aminte – dar este ceea ce cred cu toată tăria sufletului meu ! Pt. tot ceea ce ați reprezentat și făcut , nu doar pt. mine , dar pt. atâtea alte mii de oameni de-a lungul carierei și vieții , pt. ceea ce ați oferit – necondiționat , oricând era nevoie, fără a aștepta vreo recompensă.

Cineva , cu mult mai presus decât toți cei rămași pe lumea asta , a hotărât că binele pe care l-ați făcut altora va fi răsplătit prin întâlnirea cu El . Cândva , la un același neștiut moment și decis tot de El , ne vom întâlni din nou. Vom depăna amintiri dintr-o viață pe care ați făcut-o împlinită pt. unii , dezirabilă pt. alții , fericită pt. cine mai știe câți alții ; dar toți cei rămași după plecarea dvs. vom putea spune într-o singură propoziție : Mulțumim , Dr. Olteanu !

Să vă fie drumul ușor și luminat de îngerii ce v-au călăuzit pașii în viață !
Odihniți-vă în pace ! Dumnezeu să vă aibă în pază !”

Serviciul Public Județean Salvamont Brașov: „Brașovul a pierdut un om deosebit care și-a dedicat întreaga viață meseriei, un om care a salvat sute de vieți, un om care a fost tată pentru mulți salvatori, un coleg!
Drum lin spre cer, Dr. Olteanu!😢”

Brașov. Val de mesaje după moartea medicului de ambulanță Nicolae Olteanu. „ Chiar trebuia ? Chiar pe taica Olteanu ?” 2

Daniel Croitoru: „
mulțumesc pentru învățăturile primite
mulțumesc pentru pauzele dintre două apeluri
mulțumesc frumos pentru încurajările dumneavoastră
vă mulțumesc că ați existat și v-am cunoscut
mulțumesc DOCTORE…
Dumnezeu să aibă în pază sufletul tău frumos!”
Brașov. Val de mesaje după moartea medicului de ambulanță Nicolae Olteanu. „ Chiar trebuia ? Chiar pe taica Olteanu ?” 3

Primăria Municipiului Braşov: „Primăria Brașov deplânge trecerea în neființă a unuia dintre cei mai iubiți medici brașoveni, care s-a stins din viață ieri seară, în urma unei boli necruțătoare.
Dr Nicolae Florin Olteanu, fost coordonator al Serviciul de Ambulanță al Județului Brașov până la pensionarea sa în mai anul trecut, a salvat mii de vieți în cei 28 de ani petrecuți la „Salvare“, dintre cei 35 de ani cât a practicat medicina.

A devenit o legendă ca salvator, un model, un mentor și, mai presus de toate, a fost un om generos, ce s-a dăruit tuturor, cu o foarte mare modestie, făcând din Serviciul de Ambulanță o mare familie, în care era iubit și apreciat.

În numele municipalității, primarul Allen Coliban transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și foștilor colegi din Serviciul de Ambulanță al Județului Brașov, pentru cel care a fost un reper moral al comunității, dar mai presus de toate, un om adevărat.
Dumnezeu să-l odihnească!”

Previous Story

Brașov. Rata de infectare, a treia zi consecutivă de scădere. Situația pe localități

Next Story

Primăria Brașov anunță 10 brazi de Crăciun în cartiere!