Brașov. Rata de infectare, a treia zi consecutivă de scădere. Situația pe localități

Last Updated on noiembrie 3, 2021 Situația pandemică din Brașov pare că s-a stabilizat, la un nivel totuși mare. Rata de infectare, a treia zi consecutivă de scădere. Acum a ajuns la 12,21.

Medicul Paul Ichim susţine că se „prefigurează o mare fâsâială naţională”, după ce numărul celor care vin la centrele de vaccinare a scăzut. „Degeaba se tot comunică numărul celor care decedează de Covid, se arată ce-i pe la morgi, deja populaţia s-a obişnuit”, afirmă medicul.
Brașov. Rata de infectare, a treia zi consecutivă de scădere. Situația pe localități 1

Există o mare inteligenţă în zicerile populare care se referă la naţia noastră. În una din ele se spune că orice minune ţine doar câteva zile la noi. Uitaţi-va ce se întâmplă cu vaccinarea!! De la entuziasmul finalului de săptămână trecută, acum se prefigurează o mare fâsâială naţională.

Degeaba se tot comunică numărul celor care decedează de Covid, se arată ce-i pe la morgi şi cimitire, deja populaţia s-a obişnuit.

Să ai aproape 600 de morţi într-o zi, iar la centrele de vaccinare să vină sub 50% din ce veneau acum o săptămâna, arată cât de inconştienţi suntem. Pe degeaba ies şi spun oamenii din sistem că nu mai facem faţă, că deja avem lipsuri în aprovizionare, că restul pacienţilor sunt pur şi simplu scăpaţi din mâna, fiecare parcă ar trăi în acvariul lui”, susţine medicul Paul Ichim.

 

Incidența cumulată pe localități
3.11.2021
Județul Brașov
Chart

Previous Story

A murit „Tata” Olteanu fostul şef al Ambulanței Braşov!

Next Story

Brașov. Val de mesaje după moartea medicului de ambulanță Nicolae Olteanu. „ Chiar trebuia ? Chiar pe taica Olteanu ?”