George Scripcaru: Brasovul va depune dosarul pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarna pentru Tineret – 2020

Last Updated on iunie 11, 2014

Braşovul va depune în 17 iunie dosarul de candidatură pentru organizarea Jocurilor Olimpice pentru Tineret – 2020. În competiţie mai este înscrisă şi localitatea Lausanne din Elveţia, iar oraşul-gazdă va fi stabilit în perioada mai-iunie 2015.

fote-brasov-2013

Dacă Braşovul va organiza această competiţie, probele se vor desfăşura în perioada 9-18 februarie 2020.

În momentul de faţă, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru, „lucrăm la elaborarea bugetului şi la traducerea în limbile franceză şi engleză a documentelor cuprinse în dosar”.

De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, zilele acestea Primăria Braşov trebuie să primească garanţiile din partea premierului Victor Ponta şi a mai multor ministere. Printre acestea se numără Ministerul de Interne care trebuie să dea asigurări că sportivii nu vor avea probleme cu aducerea în ţară a unor arme şi muniţii necesare desfăşurării unor probe şi cel de Externe, care va trebui să certifice că nu vor fi probleme cu obţinerea vizelor de către sportivii din statele extracomunitare.  (sursa: Transilvania Expres)

Garanţii mai trebuie obţinute de la Agenţia Naţională Antidoping, de la primării şi de la proprietarii bazelor sportive şi unităţilor de cazare unde va fi amenajat satul olimpic.

Prea multe detalii inutile 

Reprezentanţilor Primăriei Braşov li s-a solicitat ca bugetul competiţiei să fie calculat la un curs al dolarului estimat la nivelul anului… 2020 (???), dar şi la o rată a inflaţiei, preconizate pentru acel an.

Tot în dosar, mai trebuie trecute… informaţii despre sistemul sanitar românesc, despre stabilitatea sistemului politic sau despre condiţiile meteorologice, date ce trebuie raportate tot la nivelul anului în care se vor desfăşura jocurile olimpice. Datele trebuie să cuprindă şi o serie de evenimente culturale ce se vor desfăşura în februarie  2020.

Previous Story

Chinezii sint interesati de Aeroportul Brasov.

Next Story

Brasovenii castiga tot mai putini bani. Judetul nostru a ajuns pe locul 10 in ceea ce priveste cuantumului salariului