Petrecere medievală pentru copii la Castelul Bran de 1 iunie

Last Updated on mai 31, 2014

Copiii vor fi invitaţi de onoare duminică la Castelul Bran. Alături de copiii Principesei Ileana, Maria Magdalena Holzhausen, Elisabeth Sandhofer şi Alexandra Baillou, cei mici vor putea participa la o zi cu totul specială.

bran

Copiii sunt aşteptaţi în intervalul orar 09.00 – 18.00 pentru a lua parte la petrecerea medievală ce se va desfăşura în Parcul Regal al Castelului Bran. Respectând tradiţia, aceasta va cuprinde ateliere tematice, dar şi un turnir în cadrul căruia cavalerii se vor lupta pe viaţă şi pe moarte. De la o petrecere medieval nu putea lipsi pavilionul medieval cu costume, dar nici atelierele de tir cu arcul, sau de luptă cu spada şi scutul unde sunt aşteptaţi cei mai curajoşi copii.

Cei mici vor putea învăţa şi dansuri medievale şi vor putea lua lecţii de pictură pe sticlă şi lemn, de olărit şi de ceramică medievală. De asemenea, cei mai îndemânatici pot participa la ateliere de confecţionare de păpuşi şi de jucării din lemn, dar şi de broderie. Copiii care vor învăţa, sub îndrumarea meşterilor populari, să confecţioneze diverse obiecte la atelierele menţionate, vor primi cadou produsul finit. (sursa: adevarul.ro)

Tot la Castel, între orele 11.30 – 12.30 va avea loc lansarea cărţii „De coada cometei“, poveste scrisă de regina Maria a României. Ilustraţiile cărţii au fost realizate de elevi ai Liceului de Artă din Sibiu. La ora 14.30, cei mici pot urmări, în Parcul Regal, o reprezentaţie a teatrului de păpuşi „Strada“ din Braşov.

Previous Story

Medicii brasoveni te ajuta sa te lasi de fumat

Next Story

Junii Brasovecheni va invita la Maial, duminica la Crucea de la Foisor