Primarul Allen Coliban: „Începând de mâine, Brașovul revine la restricțiile de dinainte de 3 februarie. Aveți grijă de voi”

Last Updated on februarie 18, 2021 Înghesuiala de pe pârtiile din Poiana Brașov nu au fost cu noroc pentru restaurantele din Brașov care se văd nevoite să închidă. Rata de infectare a depășit cota 3 astfel că cei din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență au decis ca municipiu să intre în scenariul roșu.

Primarul Allen Coliban: „Începând de mâine, Brașovul revine la restricțiile de dinainte de 3 februarie, incidența de azi în municipiu fiind de 3,16 cazuri la mia de locuitori 🙁.

Primarul Allen Coliban: „Începând de mâine, Brașovul revine la restricțiile de dinainte de 3 februarie. Aveți grijă de voi” 1

Astfel, pentru următoarele două săptămâni, vor rămâne deschise creșele și grădinițele, iar la școală vor merge doar elevii din ciclul primar (clasele 0 – IV), la celelalte clase școala urmând a se desfășura integral on-line.

Se închid din nou instituțiile de cultură, cinematografele, restaurantele și cafenelele, sălile de jocuri de noroc.

Opera, Filarmonica, Teatrul Sică Alexandrescu și Teatrul Arlechino, instituții aflate în subordinea municipalității, și-au suspendat toate spectacolele cu public programate în următoarele două săptămâni, urmând să returneze banii pentru biletele plătite și să treacă la programul de spectacole on-line.
Informații la zi despre situația pandemică găsiți pe portalul nostru https://covid19.brasovcity.ro.

Aveți grijă de voi, purtați mască, dezinfectați mâinile, păstrați distanța, lucrați de acasă dacă este posibil.
Decizia a fost luată astăzi de Grupul Județean pentru Situații de Urgență în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori”.

Previous Story

Andrei și Ionuț i-au ajutat pe poliţişti să prindă doi tâlhari. Mama: „Când a răspuns, zice: chiar nu am timp să vorbesc, sunt în Duster cu poliţia. N-are timp să ne explice, el era în urmărire”

Next Story

Brașov. Va avea loc Parada Junilor? „În ultimii ani, am dovedit că Parada Junilor este cel mai important eveniment cultural din Municipiul Brașov”