Mara Mareş: „Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu”

Last Updated on februarie 16, 2021 Mara Mareş, fost deputat PNL Brașov, încearcă să-și găsească un loc în politică după ce nu a mai prins un mandat de parlamentar. În această seară a anunțat că este Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu.

Mara Mareş: „Vești bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu.

Mara Mareş: „Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu” 1

Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare.

Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede”.

Previous Story

Braşov. 35 de elevi infectați. Cazurile de COVID-19 la elevi s-au triplat în patru zile

Next Story

Accident pe Ocolitoarea Brașovului. 4 autoturisme și un camion