Braşov. 35 de elevi infectați. Cazurile de COVID-19 la elevi s-au triplat în patru zile

Last Updated on februarie 16, 2021 Numărul elevilor infectați cu coronavirus în Brașov a ajuns la 35. Alte 17 persoane angajate în învăţământul braşovean au fost confirmate cu COVID-19. Sunt afectate 19 clase, care au trecut în online de la data confirmării cazurilor timp de două săptămâni

Numărul elevilor confirmaţi cu COVID-19 s-a triplat în ultimele patru zile, vineri fiind raportată cifra de 11 elevi cu teste pozitive şi 7 clase de învăţământ primar suspendate. În ce priveşte personalul, de vineri şi până marţi s-au înregistrat 12 noi cazuri, potrivit G4media. 

Braşov. 35 de elevi infectați. Cazurile de COVID-19 la elevi s-au triplat în patru zile 1

Totodată, conform sursei citate, un număr de 374 de elevi şi 74 de cadre didactice din judeţul Braşov au solicitat să participe, respectiv să susţină online cursurile.

În judeţul Braşov, într-un număr de 27 de localităţi elevii au început semestrul al doilea în scenariul galben, în 25 de localităţi în cel verde şi în şase localităţi – exclusiv online.

Previous Story

Rata de infectare în municipiul Brașov continuă să crească. Angajații de la Deanes Irish Pub & Grill s-au vaccinat anti-COVID

Next Story

Mara Mareş: „Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu”