Brasov: Cea mai ieftina chirie de pe piata este de 120 de euro

Last Updated on mai 27, 2014

Criza a mai limitat pretenţiile proprietarilor care doresc să îşi închirieze proprietăţile. Nu foarte mult, însă, având în vedere că majoritatea celor care deţin o garsonieră sau un apartament le folosesc pentru a-şi mări substanţial veniturile.
blocuri-bv
Dacă acum şase ani o garsonieră se închiria în Braşov cu cel puţin 200 de euro, acum, pe site-ul imobiliare.ro, cea mai ieftină garsonieră oferită spre închiriere ajunge la 120 de euro. Garsoniera, confort 2, are 27 de metri pătraţi şi este situată în zona Spitalului Judeţean la ultimul etaj al unui bloc de patru etaje.
Cu 140 de euro poţi închiria garsoniere în mai toate zonele oraşului. Cu această sumă găseşti o garsonieră de 20 de metri pătraţi în Centrul istoric, una de 35 de metri pătraţi (mobilată) în cartierul Noua, sau una de 30 de metri pătraţi în Răcădău. Aceasta este recent renovată şi complet mobilată şi utilată. (sursa: bzb.ro)
În zona Warthe însă, o garsonieră de 80 de metri pătraţi, amplasată în complexul rezidenţial Bellevue Residence, are un preţ cerut de 500 de euro pe lună.
Previous Story

Studentii brasoveni, cei mai buni la mecatronica

Next Story

Brasov: Continental continua angajarile