Brașov. Reacția Spitalului Județean. Femeie anunțată după trei zile că socrul ei murise în spital. „Nu este admisibil să ţi să spună că este bine un om care e decedat de 3 zile”

Last Updated on decembrie 26, 2020 Scandal la Spitalul Județean Brașov, o femeie acuză că timp de trei zile nu a informat-o că socrul ei murise în spital.

Ioana Bucur, nora bărbatului, potrivit Observator Tv: Nu este admisibil să ţi să spună că este bine un om care e decedat de 3 zile. Şi să te pună să-l cauţi prin spitale. Şi ca să fie şi mai halucinantă situaţia, morga a sunat poliţia să spună că nu s-a ridicat cadavrul de 3 zile. Socrul meu a fost dus cu salvarea şi internat pe secţia de ATI a spitalului judeţean în urmă cu 2 săptămâni. În momentul acela starea lui de sănătate era foarte gravă. Nu ni s-a dat niciun fel de speranţă în primă fază.

Brașov. Reacția Spitalului Județean. Femeie anunțată după trei zile că socrul ei murise în spital. „Nu este admisibil să ţi să spună că este bine un om care e decedat de 3 zile” 1

Medicul curant a reuşit însă să-l stabilizeze, iar speranţa lor că bătrânul va trăi a crescut.

Ioana Bucur, nora bărbatului: Noi am comunicat în permanenţă cu medicii, asistentele. De fapt, cu medicul care s-a ocupat de dumnealui. Până vineri au fost foarte cooperanţi. Începând de sâmbătă nu am mai avut cu cine să vorbesc.

Duminică seara o asistentă le-ar fi spus că starea bărbatului s-a îmbunătăţit şi că a fost transferat la spitalul Tractorul. Luni dimineaţa s-au şi dus la spitalul indicat.

Ioana Bucur, nora bărbatului: Nu este niciun Bucur Tudor aici. Încercaţi la Mârzescu, că acolo l-a dus salvarea prima dată, e posibil să-l fi dus acolo.

Marţi, o asistentă de la Spitalul Mârzescu s-a oferit să-i ajute şi le-a cerut CNP-ul bătrânului. Aşa au aflat că, de fapt, bărbatul era în morga spitalului judeţean, mort de sâmbătă.

Bărbatul de 80 de ani a fost internat în Secţia de Terapie intensivă covid, a Spitalului Judeţean din Braşov. Potrivit actelor medicale, a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de 19 decembrie, la ora 10.30.

Marius Leonte, Sp Judeţean de Urgenţă Braşov, potrivit mytex.ro: „Pe foaie, deși protocolul specifică foarte clar, nu s-a găsit numărul de telefon, pentru a fi anunțată familia. Conform protocolului, medicul de gardă sau medicul curant în caz de deces, în termen de două ore, trebuie să anunțe membrii familiei”.

Previous Story

Brașov. Femeie ucisă pe trecerea de pietoni, în prima zi de Crăciun. Paul: „Allen Coliban, după toate decesele pe care eu personal le-am pus pe seama administrație Scripcaru încep sa notez și primul deces pus pe seama administrație tale”

Next Story

Brașov. Andreea Moldovan este primul medic din Brașov care se va vaccina împotriva COVID. O parte din personalul Spitalului de Boli Infecțioase evită vaccinarea