Brașov. Ovidiu: „Allen Coliban vine pe jos, cu servieta în mână nu cu mașina ca toți ceilalți. Mi-a lăsat o impresie de foarte mult bun simț!”

Last Updated on octombrie 9, 2020 Noul primar al Brașovului pare mult diferit de ceilalți politicieni. Poate de asta a și câștigat în fața lui George Scripcaru. Săptămâna viitoare își va prelua mandatul și vom vedea de ce este în stare.

Ovidiu Stan: „Ca să înțelegeți ce înseamnă simplitatea unui om!

Brașov. Ovidiu: „Allen Coliban vine pe jos, cu servieta în mână nu cu mașina ca toți ceilalți. Mi-a lăsat o impresie de foarte mult bun simț!” 1

Vine pe jos, cu servieta în mână după ce a participat la ședința Consiliului Județean Pentru Situații de Urgență pentru a se alătura unui eveniment important cum este Decernarea premiilor la Topul Național al Firmelor din județul Brașov.

Și nu vine cu mașina până la scara locației Serenity Resort ca toți ceilalți, ci o lasă la intrare, aproape de barieră, iar diferența de drum o parcurge pe jos.
Și este primarul Brașovului. El, Allen Coliban. Mi-a lăsat o impresie de foarte mult bun simț!”

Previous Story

Război total. Adrian Veștea atacat frontal de primarul Făgărașului și Mariana Câju. „În timp ce în Brașov s-au înregistrat aproximativ 6000 de infectări, în Țara Făgărașului au fost 57 de cazuri confirmate”

Next Story

Alt record! 3.186 de noi cazuri la nivel național. Situația la Brașov