Brașov. Andrei Oniga (USR): „Servus! Sunt Andrei, iar duminică m-ai ales pentru a fi unul dintre consilierii tăi locali, în următorii 4 ani.  Brașovul de mâine, cel pe care ni-l dorim, a început…IERI!”

Last Updated on septembrie 30, 2020 Andrei Oniga a transmis primul mesaj brașovenilor după ce a fost ales consilier local din partea USR-Plus.

Andrei Oniga: „Acum că am reușit să cresc media orelor de somn de la 4.5 la 6.5 pe noapte, să coc niște pește și să beau un pahar de vin, mi se învârte capul ceva mai puțin – deși încă o face și e deloc neglijabil. A încetinit suficient de mult însă, încât să înțeleg (ceva) mai bine ce tocmai s-a întâmplat duminică.
So here goes…

Brașov. Andrei Oniga (USR): „Servus! Sunt Andrei, iar duminică m-ai ales pentru a fi unul dintre consilierii tăi locali, în următorii 4 ani.  Brașovul de mâine, cel pe care ni-l dorim, a început...IERI!” 1

Servus! Sunt Andrei, iar duminică m-ai ales pentru a fi unul dintre consilierii tăi locali, în următorii 4 ani. 🙂
Înainte de orice, vreau să îți mulțumesc pentru încrederea acordată!
Ce s-a schimbat la mine, în esență? Absolut nimic!

În continuare, sunt exact ca și tine. Un cetățean contribuabil, absolut normal, dornic de progresul comunității sale. Dornic ca orașul meu sa prospere și să se dezvolte frumos, cu atenție maximă la nevoile mele. Dornic ca el să devină cu adevărat o urbe europeană, civilizată, un etalon pentru alții. Sunt în continuare la fel de dornic să am parte de un Brașov în care trăim frumos și relaxat.

În continuare însă, ca și tine, sunt și un cetățean indignat și frustrat, văzând ce a însemnat administrația publică până acum. Cât tupeu și dispreț ni s-au servit pe tavă și ce atitudine de stăpâni au avut aleșii noștri de până acum. Sunt la fel de nervos ca și tine, văzând în ce mod s-au umflat aparatele administrative pe banii noștri, cu tot soiul de sinecuri pentru amante și nepoți, fini și mătuși, pentru unchi, surori, frățiori ș.a.m.d.. Cum rețele de interese cu pile în administrația locală au tranzacționat în nume propriu ce este bun comun, pentru că au putut.

Ce s-a schimbat în contextul politic însă? Totul!
Și cred că atât pentru tine, cât și pentru cei care au constituit putreziciunea de până acum, e evident că lucrurile nu vor mai continua așa. Că ei nu-și vor mai găsi locul în Brașovul de mâine, iar căpătuirea lor din bani publici va deveni istorie.

În Brașovul de mâine, administrația publică va însemna, înainte de toate, TRANSPARENȚĂ. Vom ști CE face și CUM face administrația publică. Iar acolo unde n-o va face din proprie inițiativă, vom crea împreună uneltele pentru a o forța să facă asta.

Administrația publică a Brașovului de mâine va mai însemna EFICIENȚĂ. O bună utilizare a banului public, posturi care există doar pentru că au sens, pentru că există obiectul muncii. Posturi ocupate prin concurs, de către oameni care vor avea competențele necesare să le ocupe, nu sinecuri pentru oameni de partid sau pentru acoperirea datoriilor politice.

Brașov. Andrei Oniga (USR): „Servus! Sunt Andrei, iar duminică m-ai ales pentru a fi unul dintre consilierii tăi locali, în următorii 4 ani.  Brașovul de mâine, cel pe care ni-l dorim, a început...IERI!” 2

Administrația locală de mâine va însemna, mai mult decât orice, RESPECT și DESCHIDERE față de cetățean! Prin tot ceea ce face, prin modul în care o face, indiferent ce face, administrația Brașovului de mâine va fi caracterizată prin respect maxim față de cetățeanul pe care-l servește.

Nu va fi un proces ușor, dar schimbarea aceasta va avea loc! Este ceea ce amândoi ne dorim și este motivul pentru care m-ai votat. Și îți spun sincer, că în ciuda dificultăților, va fi și un parcus frumos, pe care îl vom face împreună.

La final, vreau doar să-ți mai spun că Brașovul de mâine, cel pe care ni-l dorim, a început…IERI!”

Previous Story

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu, ales consilier local PNL: „Un gând de mulțumire se îndreaptă și spre domnul George Scripcaru, Primarul Brașovului, care a avut încredere în mine și m-a sprijinit în acest demers, făcut pe un tărâm cu totul nou pentru mine”

Next Story

Cum l-a bătut Allen Coliban pe George Scripcaru cu 4 greșeli colosale de strategie