Brașov. Ciprian  Bangalau (PNL), mesaj pentru Allen Coliban: „Colegii de la USR… Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc. Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun”

Last Updated on septembrie 30, 2020 Presiuni tot mai mari pe USR Brașov de a nu începe o vânătoare după George Scripcaru și alți liberali pentru ce au făcut în ultimii ani. Se vrea un moment T Zero, să se uite tot și toată energia să se concentreze pe proiecte viitoare și bătălia cu PSD. Ce ar trebui să aleagă noul primar? Războiul sau înțelegerea?

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Ciprian I. Bangalau (PNL): „Colegii de la USR, foarte probabil vom face alianțe conjuncturale în oraș, în județ și în țară. Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc.

Brașov. Ciprian  Bangalau (PNL), mesaj pentru Allen Coliban: „Colegii de la USR... Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc. Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun” 1

Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun. Al nostru și al țării. PSD. Haideți, vreo 2 luni să aruncăm un pic de pământ peste securea războiului și să îi ducem acolo unde merită.

Jos de tot! Apoi n-avem decât să ne măsurăm mușchii. Poate ne și împrietenim, pe alocuri.
P. S. Mă adresez celor ce își exprimă opinii în spațiul virtual. Habar n-am ce vor hotărî decidenții politici”.

Monica Juncu: „Cred că glumiți… PNL nu e prea departe de PSD”
Doru Șupeală: „Singurii “colegi” ai voștri, gașca lui Scripi sunt locatarii de la pensionul din Codlea, lângă gară. Faceti-va bagajele, duba e pe drum”

Nelu Corbu: Ciprian I. Bangalau, las si eu asta aici daca tot vorbim de aliante cojuncturale si lupte(imaginare!)ale Pnl cu PSD- vezi primul tau comentariu din acest thred:
Brașov. Ciprian  Bangalau (PNL), mesaj pentru Allen Coliban: „Colegii de la USR... Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc. Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun” 2

Nelu Corbu: Si apropo de ingropat securi, poate o scuza publica, putina cenusa in cap, nu ar strica dupa mizeriile astea:
Brașov. Ciprian  Bangalau (PNL), mesaj pentru Allen Coliban: „Colegii de la USR... Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc. Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun” 3

Florin Iuga: Sunt total de acord cu dl Bangalau, USR trebuie sa faca alianta cu PNL in CL. Am zis cu PNL (adevaratul partid) nu PD. Tot ce e PD nu are ce cauta in CL sau alianta. Speram ca dl Vestea sa faca curatenie in partid si ordine maxima! Sper ca adevaratii penelisti sa iasa in fata, nu penelistii de conjunctura (pedelistii)!

Cornel Boieriu: Ciprian I Bangalau, voi vreti sa cadeti tot in picioare. Nu e de condamnat dorinta asta. Dar e de condamnat felul cum o faceti: lipsiti de demnitate si fara rusine. Sunteti istorie, amice! Reprezentati exact aceeasi mizerie ca si cei pe care ii huliti atat de abitir. Ati reprezentat in 2019 solutia imorala. Daca Barna nu ar fi prost toamna trecuta si l-ar fi lasat pe Ciolos sa candideze, nu am mai avea acum un presedinte in permanent concediu. Se scriu numere in Suedia dedicate voua. E toamna, dar asa se simte un vant de primavara…

Costy Butnaru:Ciprian, ești genul de “politician” de care România vrea sa scape: Fără vreodată realizare notabilă în carieră dar cu multe multe mizerii spuse, aruncate și distribuite în online.

Ai acționat ca PSD la București în campania asta și se pare ca acțiunile tale au avut efect de bumerang. Nu uita de Karma. Sunt sigur ca scorul mic al PNL se datorează și ție. Cred ca ești unul din cei care a tras partidul în jos.
PS: ar fi frumos sa ii ceri scuze domnului Doru Supeala pentru ca l-ai făcut prost chiar aici într-un comentariu pe care l-ai șters.

Previous Story

Brașov. Ludovic Orban explică de ce George Scripcaru a pierdut în favoarea lui Allen Coliban

Next Story

Brașov. Alianță USR-PSD cu PNL pierzător? Sorin Bâscă: „Negociați cu oricine, asigurați-vă majoritatea necesară promovării proiectelor pentru care ați fost votați! Altfel, vom trăi 4 ani de blocaje. Apoi veți pierde tot”