Fraudă și la Codlea? Erwin Albu cere renumărarea voturilor! „2 (două) voturi (sau buletine de vot) pentru cine trebuie au schimbat soarta alegerilor de duminică din Codlea in favoarea PSD-ALDE”

Last Updated on septembrie 29, 2020 Scandal și la Codlea unde Partidul Verde si Partidul National Liberal Codlea cer renumărarea voturilor. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Erwin Albu (PNL) care a pierdut alegerile la primărie.

Erwin Albu: „2 (două) voturi (sau buletine de vot) pentru cine trebuie au schimbat soarta alegerilor de duminică din Codlea in favoarea PSD-ALDE.
Multe se pot intampla si multe se intampla cand cei adanc infipti in sistem controlează matematica electorală și sustin pe față și pe dos pe cineva anume, cum au facut-o si la aceste alegeri.

Fraudă și la Codlea? Erwin Albu cere renumărarea voturilor! „2 (două) voturi (sau buletine de vot) pentru cine trebuie au schimbat soarta alegerilor de duminică din Codlea in favoarea PSD-ALDE” 1

Partidul Verde si Partidul National Liberal Codlea cer renumararea voturilor si verificarea atenta a fiecarui buletin de vot si a documentelor emise de sectiile de votare.

Detalii in cursul zilei de azi”.

Previous Story

Brașov. Susținătoare USR jignită și insultată la numărarea voturilor. „M-a sunat fiică-mea, bocind…”

Next Story

Brașov. George Scripcaru explică de ce a pierdut alegerile în favoarea lui Allen Coliban