Brașov. Profesorii cer măști de la primarul George Scripcaru. Doar două școli pregătite pentru începerea anului școlar?! „Stimați colegi profesori este a 3 a zi de activitate și nu ați primit maști. Când vom primi viziere? Când vom primi laptopuri?”

Last Updated on septembrie 3, 2020 Se pare că sunt probleme grave cu școlile din Brașov. Marți, primarul George Scripcaru a anunțat că doar două școli sunt pregătite pentru anul școlar.

Marți, primarul George Scripcaru a prezentat cele două unități de învățământ pregătite ca model de reducere la minimum a riscurilor de transmitere a coronavirusului, model ce va fi replicat la toate unitățile de învățământ din Brașov. Mai este timp dacă modelele au fost finalizate doar acum?

Brașov. Profesorii cer măști de la primarul George Scripcaru. Doar două școli pregătite pentru începerea anului școlar?! „Stimați colegi profesori este a 3 a zi de activitate și nu ați primit maști. Când vom primi viziere? Când vom primi laptopuri?” 1

Între timp, profesorii cer primarului să li se dea măști, așa cum li s-a promis.

Pe Facebook, Turcus Peter a scris: „Primăria Brașov (Scripcaru) a acceptat pentru acest an școlar sa plătească suma de 135.000 ron unei aplicații online care este GRATIS „Note în catalog”.
Stimați colegi profesori este a 3 a zi de activitate și nu ați primit maști. Când vom primi viziere? Când vom primi laptopuri? Sunt unități școlare care vor trebui renovate și nu sunt bani de la bugetul școlar.

De ce sa toleram risipa pe bani publici ?”

Previous Story

Client bătut măr de agentul de pază la Kaufland, după ce soţia a intrat la cumpărături cu un bidon de suc de la un alt magazin. Agentul a fost condamnat de judecători

Next Story

Și când vor zbura avioanele de pe Aeroportul Brașov? Mihaela: „De 2 zile, deasupra cartierului Stupini si-a fācut aparitia un nou Icar !De dimineata pâna seara “cineva” zboarā fārā oprire facând un zgomot care a devenit deranjant pentru toti locuitorii zonei”