Video Brașov. Flavia Boghiu: „Fac parte din generația celor crescuți în democrație, care înțeleg și respectă sacrificiul făcut de ai noștri ca noi să putem fi liberi. Am ieșit în stradă împotriva corupției și împotriva abuzurilor. Apoi, când am înțeles că este responsabilitatea noastră să construim viitorul pe care îl merităm noi și copiii noștri, am intrat în politică”

Last Updated on august 20, 2020 Flavia Boghiu a explicat în emisiunea Mix Actual de ce a ales să candideze la Consiliul Local Brașov, din partea Alianței USR-Plus

Flavia Boghiu: „Fac parte din generația celor crescuți în democrație, care înțeleg și respectă sacrificiul făcut de ai noștri ca noi să putem fi liberi.
Am ieșit în stradă împotriva corupției și împotriva abuzurilor. Apoi, când am înțeles că este responsabilitatea noastră să construim viitorul pe care îl merităm noi și copiii noștri, am intrat în politică.

Video Brașov. Flavia Boghiu: „Fac parte din generația celor crescuți în democrație, care înțeleg și respectă sacrificiul făcut de ai noștri ca noi să putem fi liberi. Am ieșit în stradă împotriva corupției și împotriva abuzurilor. Apoi, când am înțeles că este responsabilitatea noastră să construim viitorul pe care îl merităm noi și copiii noștri, am intrat în politică” 1

Despre toate acestea și despre ce voi duce în Consiliul Local Brașov, împreună cu echipa și cu susținerea viitorului primar, Allen Coliban, am povestit cu Onelia Pescaru, la Mix actual.

Puteți urmări emisiunea integral aici

Candidez la Consiliul Local Brașov, locul 2 pe lista Alianței USRPLUS deoarece cred că Brașovul merită mai mult.
Că noi putem mai mult! ”

Previous Story

Făgărașul și-a anunțat „independența” față de Brașov. Atrage direct 2 miliarde de euro, fonduri europene. Primarul Gheorghe Sucaciu: „A sosit momentul mult așteptat de mai multe primării din județele Brașov și Sibiu. Sunt bucuros să vă anunț că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ITI Microregiunea Ţara Făgăraşului, înființată la inițiativa Primăriei Făgăraș, a fost inclusă în Programul Național Pilot de Descentralizare prin dezvoltarea teritorială integrată ITI”

Next Story

(Foto/Video) Brașovul inundat. Iar. Cristian: „Ei, Domn’ Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?”