Brașov. Terminați. Doi medici epidemiologi și 11 asistenți medicali de la DSP muncesc non-stop, în weekenduri, din martie începând

Last Updated on iulie 27, 2020 Una din instituțiile cele mai importante în lupta cu coronavirusul, DSP, a fost abandonată de Guvern. Toată lumea știe că acolo se muncește infernal dar guvernanții nu au dat o banală ordonanță prin care să facă angajări rapid, pe termen lung. Va fi nevoie de ei mulți ani de acum înainte. DSP-ul se ocupă de anchete epidemiologice. Cum poate, având în vedere numărul mare de infectări.

Andrea Neculau, director DSP Brașov, pentru Digi 24: Noi avem în structura instituției doi medici epidemiologi și 11 asistenți medicali. Se muncește non-stop, în weekenduri, din martie începând. S-a acumulat un grad mare de oboseală și nemulțumire pentru că nu este clar reglementată remunerarea orelor suplimentare.

Brașov. Terminați. Doi medici epidemiologi și 11 asistenți medicali de la DSP muncesc non-stop, în weekenduri, din martie începând 1

Ca să facă faţa tuturor sarcinilor, directorul DSP Braşov le-a dat atribuţii angajaţilor de la compartimentele de inspecţie sanitară şi de la protecţia mediului. Şi ei se ocupă acum de anchete epidemiologice.

Angajări se pot face doar pe perioadă limitată şi puţini îşi doresc un job pentru câteva luni
Andrea Neculau, director DSP Brașov: Este vorba de în jur de 10 angajați din alte structuri DSP la care se adugă și medici rezidenți din diferite specialități. Asistentele din școli și grădinițe ne ajută cu precădere la call-center.

Angajări, în această perioadă, se pot face doar pe perioadă limitată şi puţini îşi doresc un job pentru câteva luni, spun reprezentanţii DSP Braşov.

Previous Story

Ar merge și la Brașov? Dragoș: „Guvernul irlandez transformă în zone pietonale aproape întreg centrul capitalei Dublin, inclusiv străzile poate mai puțin populare, dar toate unde sunt concentrate pub-uri, restaurante, magazine, acordând acestora posibilitatea să extindă pe carosabil cu terase improvizate, pentru a crește numărul de clienți, respectiv profitul financiar, care a avut de suferit în ultimele 4 luni de carantină”

Next Story

Brașov. Un magazin a luat foc, la parterul unui bloc