Ar merge și la Brașov? Dragoș: „Guvernul irlandez transformă în zone pietonale aproape întreg centrul capitalei Dublin, inclusiv străzile poate mai puțin populare, dar toate unde sunt concentrate pub-uri, restaurante, magazine, acordând acestora posibilitatea să extindă pe carosabil cu terase improvizate, pentru a crește numărul de clienți, respectiv profitul financiar, care a avut de suferit în ultimele 4 luni de carantină”

Last Updated on iulie 27, 2020 Brașovul, oraș turistic, suferă enorm după închiderea restaurantelor și redeschiderea teraselor la jumătate de capacitate. O soluție ar fi mărirea teraselor.

Dragoș Galbur: „Sunt încântat să văd cum statul vine în întâmpinarea cetățeanului, businessului mic și mediu.
Ar merge și la Brașov? Dragoș: „Guvernul irlandez transformă în zone pietonale aproape întreg centrul capitalei Dublin, inclusiv străzile poate mai puțin populare, dar toate unde sunt concentrate pub-uri, restaurante, magazine, acordând acestora posibilitatea să extindă pe carosabil cu terase improvizate, pentru a crește numărul de clienți, respectiv profitul financiar, care a avut de suferit în ultimele 4 luni de carantină” 1

În acest weekend, guvernul irlandez și autoritățile locale din Dublin au pornit un proiect pilot pentru următoarele 4 weekenduri, (cu ideea să-l implementeze pe termen lung) prin care transformă în zone pietonale aproape întreg centrul capitalei, inclusiv străzile poate mai puțin populare, dar toate unde sunt concentrate pub-uri, restaurante, magazine, acordând acestora posibilitatea să să extindă pe carosabil cu terase improvizate, pentru a crește numărul de clienți, respectiv profitul financiar, care a avut de suferit în ultimele 4 luni de carantină.

Ajuți afacerile să-și revină și să se pună înapoi pe picioare, iar afacerile contribuie la bugetul de stat prin taxe. Toți au de câștigat, viața merge mai departe! Nu trebuie decât de pus creierul în mișcare”.

Previous Story

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Spitalul de Infecțioase este plin. Avem și familii cu copii. Sunt foarte mulți pacienți pozitivi care deocamdată stau la domiciliu”

Next Story

Brașov. Terminați. Doi medici epidemiologi și 11 asistenți medicali de la DSP muncesc non-stop, în weekenduri, din martie începând