Spitalul Regional Brașov 0 lei. Spitalul Regional din Cluj primește 47 de milioane de euro de la Comisia Europeană

Last Updated on iunie 22, 2020 Plictiseala politicienilor locali se vede și la bani. Dacă Brașovul avea politicieni energici ca cei din Cluj primea și el 47 de milioane de euro de la Comisia Europeană.

Spitalul Regional Brașov a avut un moment bun. O combinație Primărie-Banca Mondială-Ministerul Sănătății. Dar combinația a dispărut din cauza politicienilor plictisiți, spre disperarea medicului Dan Grigorescu, aproape singurul care se luptă pentru acest Spital Regional.

Spitalul Regional Brașov 0 lei. Spitalul Regional din Cluj primește 47 de milioane de euro de la Comisia Europeană 1

Spitalul urmează să aibă aproape 850 de paturi, dotat cu tehnologie avansată, care să asigure servicii medicale de urgență de o calitate mai bună și accesul la servicii medicale salvatoare de vieți. Spitalul va oferi îngrijiri medicale secundare și terțiare, dar și asistență medicală primară și servicii de bază, precum chirurgia generală și medicina internă.

Se preconizează că proiectul va fi operațional începând din anul 2026.

Brașovenii vor merge în continuare la spitalele prăpădite din oraș. Dacă un amărât de Aeroport se construiește de 20 de ani, un proiect gigant ca Spitalul Regional se pare că va fi gata în 50 de ani.

Previous Story

FELICITĂRI! Brașovul, 30 de medii de 10 la Evaluarea Națională. HARTA notei 10 la Evaluarea Națională 2020

Next Story

Tudor Benga: „Aeroportul va fi “gata” în ziua în care la Brașov va ateriza prima cursă regulată de pasageri. Nu în ziua în care se va tăia panglica la terminal, nu în ziua în care va ateriza primul zbor charter. De asemenea aeroportul va fi “al treilea din țară” în ziua în care…”