(Video) Un autocar cu 46 de pasageri a luat foc în trafic pe DN1, la Azuga

Last Updated on iunie 22, 2020 Luni dimineață un autocar cu 46 de pasageri a luat foc în trafic pe DN1, în zona Azuga. Nu au existat persoane rănite.

”Circulaţia este întreruptă pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 135, în staţiunea Azuga, judeţul Prahova, din cauza unui autocar la nivelul căruia a izbucnit un incendiu (defecţiuni tehnice). Se acţionează pentru scoaterea autovehicului în afara părţii carosabile”, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

(Video) Un autocar cu 46 de pasageri a luat foc în trafic pe DN1, la Azuga 1

Autovehicul a fost cuprins de flăcări în proporţie de 80%, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova pentru Stirile Pro Tv.

În autocar se aflau 46 de pasageri, însă niciunul nu a fost rănit, pasagerii reuşind să iasă singuri din maşină.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Restricții la Brașov?! Ministrul Sănătății: „Cât timp nu vom păstra aceste reguli, vom avea o transmitere comunitară accentuată, iar transmiterea comunitară va atrage după sine și niște reguli în care să putem restricționa anumite focare, anumite zone sau anumite localități”

Next Story

Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș”