Coronavirus Brașov. Cornelia Crevean: „Nu mai sunt locuri disponibile in spitalele covid din Brașov!”

Last Updated on iunie 21, 2020 Autoritățile au anunțat astăzi că la Brașov au fost depistate alte 57 de persoane infectate cu coronavirus. Raportat la populația orașului nu pare mult. Dar Alexandru Rafila a declarat că real numărul de persoane infectate este cel depistat oficial înmulțit cu 10 sau 20. Dintr-o dată 570 de persoane infectate din care 520 aflate acasă și care infectează pe alții nu mai par așa puțini.

Dar cel mai important este ce se întâmplă cu persoanele infectate. Acestea trebuie internate iar numărul de locuri în spitale este limitat. Jurnalista Cornelia Crevean a anunțat astăzi că nu mai sunt locuri în spitalele brașovene.

Coronavirus Brașov. Cornelia Crevean: „Nu mai sunt locuri disponibile in spitalele covid din Brașov!” 1

Cornelia Crevean: „Nu mai sunt locuri disponibile in spitalele covid din Brașov. De astăzi,pacienții sunt redirecționati către spitalele din țară.
Protejați-vă!”

Andrei Caramitru: „Ma uit pe cifrele covid. Dacă continua așa – devine inevitabila carantina locală de săptămâna viitoare in Brasov, Iași și Vrancea. Și posibil încă câteva județe.

Altfel e măcel. Ce se întâmpla acolo e o viteza de progresie a bolii mai rapida și violenta decat cele mai afectate zone din lume. Bergamo frate dacă nu faceți ceva acolo”.

Previous Story

Opera Braşov: Nu există nici o persoană infectată cu Coronavirus în instituția noastră

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan cere ca persoanele asimptomatice vindecate să nu mai fie ținute internate. „De ce să ținem internate persoanele care se simt bine și care au posibilitatea de a rămâne acasă, în condiții de izolare, blocând astfel zeci de paturi în județ?”