DSP Brașov, mesaj nou legat de numărul mare de infectări cu coronavirus din ultimele zile. „În ultima săptămână s-au înregistrat în medie 20 de cazuri noi pe zi. Acest fapt ne arată …”

Last Updated on iunie 20, 2020 DSP Brașov a transmis sâmbătă dimineață un mesaj nou legat de numărul mare de infectări cu coronavirus din ultimele zile.

Directia de Sanatate Publica Brasov: „În ultima săptămână s-au înregistrat în medie 20 de cazuri noi pe zi. Acest fapt ne arată încă odată că epidemia este în plină desfășurare. Orice gest pe care îl facem contează și în acest sens vă reamintim câteva reguli care se aplică în mijloacele de transport rutier:

DSP Brașov, mesaj nou legat de numărul mare de infectări cu coronavirus din ultimele zile. „În ultima săptămână s-au înregistrat în medie 20 de cazuri noi pe zi. Acest fapt ne arată ...” 1

– purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate gările, autogările, porturile, locurile de îmbarcare/ debarcare, terminalele aeroporturilor și stațiile de metrou, precum și în interiorul oricărui mijloc de transport persoane.

– Accesul pasagerilor în mijlocul de transport se realizează pe ușa din față, iar coborârea se realizează pe cealaltă/celelalte ușă/uși, dacă aceasta/acestea există.
– La îmbarcare/debarcare, pasagerii trebuie să respecte o distanță minimă de siguranță unul față de celălalt.

– În zonele de așteptare, distanța dintre persoane trebuie să fie de cel puțin 1,5 m.
Județul nostru are nevoie de responsabilitatea dumneavoastră!”

Previous Story

Brașov. Polițist local infectat cu coronavirus. A intrat frecvent în contact cu localnici și turiști

Next Story

Opera Braşov: Nu există nici o persoană infectată cu Coronavirus în instituția noastră