Brașov. George Scripcaru a fost reprimit în PNL de cei care l-au dat afară din cauza dosarelor penale. Radu Hossu: „Hai să avem o dezbatere serioasă, că ne furăm căciula unu’-altuia. Vineri George Scripcaru a fost…”

Last Updated on iunie 20, 2020 Bucurie mare vineri la PNL după ce primarul George Scripcaru a fost reprimit în partid de aceiași oameni care l-au dat afară din cauza dosarelor penale.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, pe şantierul viitorului aeroport de la Ghimbav, că actualul primar al Braşovului, George Scripcaru, este candidatul Partidului Național Liberal pentru viitoarele alegeri la functia pe care o ocupa și acum, anunță RTT Brașov. 
Brașov. George Scripcaru a fost reprimit în PNL de cei care l-au dat afară din cauza dosarelor penale. Radu Hossu: „Hai să avem o dezbatere serioasă, că ne furăm căciula unu'-altuia. Vineri George Scripcaru a fost...” 1

Radu Hossu: „Hai să avem o dezbatere serioasă, că ne furăm căciula unu’-altuia.

Vineri George Scripcaru a fost desemnat practic oficial candidat de către președintele PNL pentru alegerile locale ce va să vie.

În 2016, același partid, PNL, îl excludeau de pe lista de candidați la primărie din partea partidului pe George Scripcaru pentru că – vezi doamne – le strica imaginea cu cele trei dosare penale pe care le avea. Astăzi când vorbim, George Scripcaru este achitat, dar doar pe fond în cele trei dosare. Nu există o decizie definitivă și irevocabilă.

Prin urmare și în 2016 și în 2020, George Scripcaru era nevinovat din punct de vedere juridic. Prezumpția de nevinovăție funcționa și atunci și acum la fel de bine.

Întrebarea mea este următoarea: Ce s-a schimbat între timp și de ce azi nu mai este o vulnerabilitate pentru PNL? Repet, George Scripcaru a fost nevinovat și în 2016 și este nevinovat și astăzi, până la o decizie definitivă și irevocabilă”.

Previous Story

O bucățică din autostrada Braşov-Comarnic va fi dat în folosinţă în luna noiembrie, cu zece luni mai devreme

Next Story

„Se închide Brașovul de luni?” Întrebarea care a înnebunit Facebook-ul de două zile. Autorități, le transmiteți ceva brașovenilor?