Coronavirus. Primăria Braşov va cumpăra mănuşi, măşti şi dezinfectanţi pentru şcoli

Last Updated on mai 4, 2020 Criticată intens pentru că nu a cumpărat echipamente medicale pentru spitale, Primăria anunță că va cumpăra totuși ceva măști și dezinfectante pentru elevi, pentru septembrie.

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat la ultima şedinţă de plen a Consiliului Local, că municipalitatea braşoveană va lansa o procedură de achiziţie pentru materiale de protecţie anti-COVID 19, necesare şcolilor, anunță bzb.ro.

Coronavirus. Primăria Braşov va cumpăra mănuşi, măşti şi dezinfectanţi pentru şcoli 1

„Am discutat cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Braşov. Vom achiziţiona măşti de protecţie, mănuşi, care vor fi distribuite în şcoală. De asemenea, vom cumpăra şi substanţe dezinfectante pentru mâini, acestea urmând a fi disponibile la intrarea în şcoală”, a anunţat edilul.

Previous Story

Medicul Bogdan Moldovan: „Operatie în premiera pentru Brașov și sistemul privat din Romania: spleno-pancreatectomie totala cu rezectie de confluent venos porto-mezenteric și înlocuirea lui cu grefon venos autolog din vena splenica”

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! Elevii de la Cercul de Informatică al Colegiului Național Andrei Saguna s-au calificat la faza finală a concursului internaţional de informatică American Computer Science League (ACSL)