Brașov. Medicul Florin Orțan: In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit “flu party” in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI. Ce faceti …”

Last Updated on martie 21, 2020 Medicul Florin Orțan constată cu amărăciune că unii brașoveni nu țin cont de sfaturile autorităților. Autorități care au introdus și cenzura, nu mai spun câți bolnavi de coronavirus sunt în Brașov.

Florin Orțan: „Dormi in pace natiune ca prezentul nu se pune!
Nu protectia ne obsedeaza ci lipsa panicii!
Brașov. Medicul Florin Orțan: In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit "flu party" in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI. Ce faceti ...” 1

Brașov. Medicul Florin Orțan: In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit "flu party" in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI. Ce faceti ...” 2

Brașov. Medicul Florin Orțan: In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit "flu party" in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI. Ce faceti ...” 3

In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Se servesc afabil unul pe altul cu tigari, pe care le baga gingas in gura!

Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit “flu party” in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI.

Ce faceti pentru asta voi administratorii vietilor noastre?
Pai va spun eu. Vezi foto 3!. Interzicem prefectilor sa comunice adevarul. Sa fim linistiti, fara panica prin parc.
Imi aduce aminte de un banc cu Radio Erevan:” Ce facem in caz de bombardament atomic? Ne luam un cearceaf in cap si pornim incet inspre cimitir! De ce incet? Sa nu se produca panica!!!”

Frica pazeste bostanaria. Lasati un pic de frica de la voi.
Noi, doctorii, asistentele si infirmierele o sa-i tratam peste doua saptamani pe neinfricatii de azi!”

Previous Story

Brașov. 25 de cazuri de coronavirus?!

Next Story

Foto Brașov. Corturi de triaj la Spitalul Județean. Carmen: „Zilele acestea colegii mei din echipa Conacul Albert au montat corturile in curtea Spitalului Judetean Brasov. Am asigurat partea de incalzire si am pus la dispozitie toaletele mobile. Corturile vor avea ca …”