Foto Brașov. La Kaufland, sâmbătă dimineață. După cumpărături Stați Acasă!

Last Updated on martie 21, 2020 Brașovenii sunt îndemnați să stea în casă. Primăria s-a răzgândit și a început să curețe străzile cu spumă activă. Promite că va curăța și trotuarele.

Dani Toma, la Kaufland Brasov Calea Bucuresti. #stauincasa
Foto Brașov. La Kaufland, sâmbătă dimineață. După cumpărături Stați Acasă! 1

Foto Brașov. La Kaufland, sâmbătă dimineață. După cumpărături Stați Acasă! 2

Cristi Pantazi: „Dragilor, azi e o zi critica: e frumos afara, e weekend, multi v-ati saturat de stat in casa. Tentatia de a iesi in oras sau in parcuri e uriasa, o inteleg.

Dar va rog sa nu iesiti din casa, daca nu aveti urgente reale. Trebuie sa invatam ceva din experienta Italiei, a Frantei si a UK.
Stati in casa daca va pasa de sanatatea voastra si a familiei, de munca titanica a doctorilor, asistentelor si biologilor care in aceste zile lucreaza pana la epuizare”.

Mihai Popa: „În Brașov în loc sa dezinfectăm facem treceri de pietoni. Sper sa începem să putem și flori domnule primar🙆‍♂️🙆‍♂️”
Foto Brașov. La Kaufland, sâmbătă dimineață. După cumpărături Stați Acasă! 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Surse. Încă trei farmaciste, una gravidă, și un polițist depistați pozitiv cu coronavirus. Medicul Grigorescu Dan: „SARS-CoV-2 apasă pe accelerație la Brașov? Dacă tot nu e transparență totală……să ne limităm la o…”

Next Story

Brașov. 25 de cazuri de coronavirus?!