Nelu Corbu: „Doua imagini îmi tot vin in minte de doua zile… Prima e din Brașov, dintr-un autobuz plin de pensionari, practic categoria de vârstă cea mai expusa la riscurile infectării cu coronavirus. Stau sa ma intreb cam ce trebuie sa vada pensionarul roman ca sa inteleaga ca…”

Last Updated on martie 20, 2020 Pot fi convinși cei în vârstă să stea acasă? Amenințarea că vor muri primii în caz de infectare cu coronavirus se pare că nu-i impresionează.

Nelu Corbu: „Doua imagini îmi tot vin in minte de doua zile…
Prima e din Brașov, dintr-un autobuz plin de pensionari, practic categoria de vârstă cea mai expusa la riscurile infectării cu coronavirus.

Nelu Corbu: „Doua imagini îmi tot vin in minte de doua zile... Prima e din Brașov, dintr-un autobuz plin de pensionari, practic categoria de vârstă cea mai expusa la riscurile infectării cu coronavirus. Stau sa ma intreb cam ce trebuie sa vada pensionarul roman ca sa inteleaga ca...” 1
Nelu Corbu: „Doua imagini îmi tot vin in minte de doua zile... Prima e din Brașov, dintr-un autobuz plin de pensionari, practic categoria de vârstă cea mai expusa la riscurile infectării cu coronavirus. Stau sa ma intreb cam ce trebuie sa vada pensionarul roman ca sa inteleaga ca...” 2

Nelu Corbu: „Doua imagini îmi tot vin in minte de doua zile... Prima e din Brașov, dintr-un autobuz plin de pensionari, practic categoria de vârstă cea mai expusa la riscurile infectării cu coronavirus. Stau sa ma intreb cam ce trebuie sa vada pensionarul roman ca sa inteleaga ca...” 3

A doua imagine este cea din Bergamo unde zeci de camioana ale armatei transporta sicriele victimelor cauzate de infectia cu coronavirus.
Stau sa ma intreb cam ce trebuie sa vada pensionarul roman ca sa inteleaga ca pericolul e real, ca se moare din ”doar o gripa”…

Stau sa maintreb ce mai asteapta Primaria brasov ca sa opreasca TOTAL transportul in comun?

Si daca tot am ajuns la Primarie, pe DIGI24 apare stirea conform careia in urma unui studiu s-a stabilit ca virusul rezista pe supafetele de plastic si inox pana la 3 zile, pe hartie si carton pana la 24 de ore, iar IN AER pana la 3 ore ajutat de praful in suspensie. Avem praf in Brasov cu caru’!

Ma intreb oare ce asteapta primaria ca sa inceapa spalarea strazilor si dezinfectarea spatiilor publice? Oare chiar trebuie sa ajungem in punctul in care vedem coloane de camioane ale armatei pline cu sicrie ca sa scoatem cateva masini de spalat asfaltul???”

Hotnews anunță că numărul deceselor provocate de coronavirus la nivel mondial a ajuns la 10.030, iar cel al cazurilor la 244.517. De asemenea 86.025 de pacienți bolnavi de Covid-19 s-au vindecat până acum, arată statisticile privind epidemia de pe Arcgis.​

Previous Story

George Scripcaru: „Poiana Brașov este inchisă total. Toate hotelurile, restaurantele, cluburile, sunt închise din Poiana Brașov. Pe raza municipiului Brașov la fel hotelurile sunt închise totate, în general ce este în sistem HORECA este închis total”

Next Story

Brașov. Surse. Încă trei farmaciste, una gravidă, și un polițist depistați pozitiv cu coronavirus. Medicul Grigorescu Dan: „SARS-CoV-2 apasă pe accelerație la Brașov? Dacă tot nu e transparență totală……să ne limităm la o…”