George Scripcaru: „Poiana Brașov este inchisă total. Toate hotelurile, restaurantele, cluburile, sunt închise din Poiana Brașov. Pe raza municipiului Brașov la fel hotelurile sunt închise totate, în general ce este în sistem HORECA este închis total”

Last Updated on martie 20, 2020 Primăria Brașov refuză să aplice metodele de la Cluj, dezinfectarea străzilor, trotuarelor, locurilor de joacă. Joi seara, Primarul Brașovului, George Scripcaru a vorbit la Realitatea Plus despre ce s-a închis prin ordin guvernamental.

”La nivelul municipiului Brașov, Poiana Brașov este închisă total. Toate hotelurile, restaurantele, cluburile, sunt închise din Poiana Brașov. Pe raza municipiului Brașov la fel hotelurile sunt închise toate, în general ce este în sistem HORECA este închis total”, a adăugat primarul.

George Scripcaru: „Poiana Brașov este inchisă total. Toate hotelurile, restaurantele, cluburile, sunt închise din Poiana Brașov. Pe raza municipiului Brașov la fel hotelurile sunt închise totate, în general ce este în sistem HORECA este închis total” 1

Transportul în comun a fost redus.

”Începând de astăzi (joi, 19 martie-n.red) transportul public a fost restricționat ca și trasee, curse, interval orar. Am redus interacțiunea cu publicul în municipiul Brașov, ca și responsabilitate la nivelul primăriei a serviciilor publice. Am stabilit reguli la intrarea în diferite instituții, unde am amplasat tot ce este necesar. Am cumpărat și dezinfectanți cu recipienți de dezinfectare”, a mai menționat edilul.

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Mi-am sunat bunicii și i-am îndemnat să stea acasă, să-și limiteze plimbările cât mai mult. Voi ăștia de vârsta mea și aveți bunici care mișună prin oraș, ce faceți? Puneți mâna pe…”

Next Story

Nelu Corbu: „Doua imagini îmi tot vin in minte de doua zile… Prima e din Brașov, dintr-un autobuz plin de pensionari, practic categoria de vârstă cea mai expusa la riscurile infectării cu coronavirus. Stau sa ma intreb cam ce trebuie sa vada pensionarul roman ca sa inteleaga ca…”