Brașov. Mihai Nanu: „Mi-am sunat bunicii și i-am îndemnat să stea acasă, să-și limiteze plimbările cât mai mult. Voi ăștia de vârsta mea și aveți bunici care mișună prin oraș, ce faceți? Puneți mâna pe…”

Last Updated on martie 19, 2020 Cei în vârstă sunt cei mai vulnerabili la coronavirus. Din păcate mulți dintre ei nu respectă regulile și merg printr-un oraș unde Primăria nu dezinfectează trotuarele, străzile, locurile de joacă așa cum se întâmplă la Cluj. Un mediu posibil infectat prin care cei bătrâni se plimbă zilnic.

Mihai Nanu: „Mi-am sunat bunicii și i-am îndemnat să stea acasă, să-și limiteze plimbările cât mai mult. Voi ăștia de vârsta mea și aveți bunici care mișună prin oraș, ce faceți?

Brașov. Mihai Nanu: „Mi-am sunat bunicii și i-am îndemnat să stea acasă, să-și limiteze plimbările cât mai mult. Voi ăștia de vârsta mea și aveți bunici care mișună prin oraș, ce faceți? Puneți mâna pe...” 1

Puneți mâna pe telefon și îndemnați-i să stea în casă! Știu că ei nu înțeleg și nu ascultă de nepoți sau de cei mai tineri în general. Dacă tot lucrați home-office, luați-le măcar seara câte ceva de la magazin.

Trebuie să le explicăm cu toții că molima asta îi seceră întâi pe ei, pe cei trecuți de 75 de ani.
Și realitatea din teren nu e nici pe Antena3, nici pe RTV.”

Digi 24 anunță că în România au fost confirmate, până joi, 277 de infecții cu coronavirus. 25 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

Previous Story

Brașov. Explicații. De ce Primăria nu dezinfectează străzile. Video de la Cluj. Emil Boc dezinfectează deja străzile și locurile de joacă. Cine ține cu cetățenii?

Next Story

George Scripcaru: „Poiana Brașov este inchisă total. Toate hotelurile, restaurantele, cluburile, sunt închise din Poiana Brașov. Pe raza municipiului Brașov la fel hotelurile sunt închise totate, în general ce este în sistem HORECA este închis total”