Brașov. Explicații. De ce Primăria nu dezinfectează străzile. Video de la Cluj. Emil Boc dezinfectează deja străzile și locurile de joacă. Cine ține cu cetățenii?

Last Updated on martie 19, 2020 Atitudine total nesănătoasă a Primăriei Brașov care refuză să facă dezinfectarea domeniului publica, așa cum se întâmplă la Cluj. Acolo Primăria dezinfectează străzile și locurile de joacă.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, citat de mytex.ro. : „România, inclusiv Brașovul, nu este în carantină, circulația este liberă, astfel că dezinfectarea străzilor nu are avea efect. Noi suntem în contact continuu cu Direcția de Sănătate Publică și în momentul în care vor considera că trebuie implementată și această măsură, o vom face. Spălatul străzilor se face și acum, este vorba despre dezinfectatul lor”.

Brașov. Explicații. De ce Primăria nu dezinfectează străzile. Video de la Cluj. Emil Boc dezinfectează deja străzile și locurile de joacă. Cine ține cu cetățenii? 1

În schimb la Cluj, tot în România, Primăria dezinfectează străzile și locurile de joacă.

Emil Boc: „Măsuri pentru limitarea efectelor răspândirii Coronavirus (COVID-19) în Municipiul Cluj-Napoca – varianta actualizată”.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „Azi, la Brașov, 14 infectați confirmați. GREUL NU A VENIT ÎNCĂ! Ce e de făcut? Instituirea prin lege (urgent, DE AZI !!!) a izolării generale la domiciliu a tuturor cetățenilor țării pentru perioade succesive a câte 15 zile, funcție de evoluția epidemiei (modelul francez actual), cu asigurarea de către …”

Next Story

Brașov. Mihai Nanu: „Mi-am sunat bunicii și i-am îndemnat să stea acasă, să-și limiteze plimbările cât mai mult. Voi ăștia de vârsta mea și aveți bunici care mișună prin oraș, ce faceți? Puneți mâna pe…”