Brașov. O angajată a Trezoreriei este infectată cu coronavirus. 39 de angajați ai instituției au intrat în autoizolare

Last Updated on martie 19, 2020 Brașovul are 11 cazuri de coronavirus (14 spune medicul Dan Grigorescu). Printre îmbolnăviți o farmacistă dar și o angajată de la Trezoreriei Brașov.

Printre cei trei brașoveni care au fost depistați pozitiv cu coronavirus în cursul zilei de ieri se află și o angajată a Trezoreriei Brașov. Potrivit conducerii Direcției Generale a Finanțelor Publice Brașov, aceasta lucra într-un birou din cadrul Trezoreriei, neavând contact cu publicul, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. O angajată a Trezoreriei este infectată cu coronavirus. 39 de angajați ai instituției au intrat în autoizolare 1

Directorul instituției, Lucian Voinescu, ne-a declarat că s-a luat decizia dezinfecției biroului în care aceasta lucra și a trimis în izolare la domiciliu 39 de angajați ai DGFP Brașov care au intrat în contact cu femeia infectată. „Lucrăm cu o altă echipă la Trezorerie acum”, a explicat Voinescu.

Previous Story

Asociatia ZI de BINE: „ Miercuri dimineață, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov au ajuns 2 containere, care vor fi transformate in camere de primiri urgente, 6 viziere de protecție, 400 de ochelari de protecție, 2000 de măști ffp2, 300 de combinezoane. In curând vor ajunge mănuși si teste diagnostic….”

Next Story

Medicul Dan Grigorescu: „Azi, la Brașov, 14 infectați confirmați. GREUL NU A VENIT ÎNCĂ! Ce e de făcut? Instituirea prin lege (urgent, DE AZI !!!) a izolării generale la domiciliu a tuturor cetățenilor țării pentru perioade succesive a câte 15 zile, funcție de evoluția epidemiei (modelul francez actual), cu asigurarea de către …”