Asociatia ZI de BINE: „ Miercuri dimineață, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov au ajuns 2 containere, care vor fi transformate in camere de primiri urgente, 6 viziere de protecție, 400 de ochelari de protecție, 2000 de măști ffp2, 300 de combinezoane. In curând vor ajunge mănuși si teste diagnostic….”

Last Updated on martie 19, 2020 Spitalul de Boli Infecțioase a fost prins nepregătit pentru lupta cu coronavirusul astfel că s-a apelat la mila cetățenilor pentru echipamente și dotări. Este nevoie de foarte multe lucruri pentru cei aflați în prima linie în bătălie cu coronavirusul.

Asociatia ZI de BINE: „ Miercuri dimineata, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Brasov au ajuns 2 containere, care vor fi transformate in camere de primiri urgente, 6 viziere de protectie, 400 de ochelari de protectie, 2000 de masti ffp2, 300 de combinezoane.

Asociatia ZI de BINE: „ Miercuri dimineață, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov au ajuns 2 containere, care vor fi transformate in camere de primiri urgente, 6 viziere de protecție, 400 de ochelari de protecție, 2000 de măști ffp2, 300 de combinezoane. In curând vor ajunge mănuși si teste diagnostic....” 1

In curand vor ajunge manusi si teste diagnostic.

Suntem in discutii cu China si Turcia pentru masti profesionale – atentie, primim des intrebarea – cele de panza NU SUNT UTILE pentru medici!.

Daca vreti sa sustineti demersul nostru, puteti dona aici:
Asociatia Zi de BINE, cont in lei:
RO56RNCB0092166359160001, BCR, Sucursala Universitate

sau puteti trimite mesajul “SUS” la 8862 pentru o donatie de 4 euro.
Multumim, va tinem la curent cu ce facem cu donatiile voastre pe masura ce apar informatii noi”.

Previous Story

Video Brașov. Friptache: „Noua mea invenție pentru dezinfectat angajații. Știi ventilatoarele alea faine care te răcoresc vara pe terasele din marile metropole ale lumii? Eu, Friptache, prietenos din fire am făcut rost de unul, m-am documentat din surse oficiale pentru soluția dezifenctantă cu substanțe pe bază de clor, soluție care este pulverizată peste hainele livratorilor de fiecare dată când pleacă sau se întorc în locație de la o livrare și continui livrările responsabil”

Next Story

Brașov. O angajată a Trezoreriei este infectată cu coronavirus. 39 de angajați ai instituției au intrat în autoizolare