Video Brașov. Friptache: „Noua mea invenție pentru dezinfectat angajații. Știi ventilatoarele alea faine care te răcoresc vara pe terasele din marile metropole ale lumii? Eu, Friptache, prietenos din fire am făcut rost de unul, m-am documentat din surse oficiale pentru soluția dezifenctantă cu substanțe pe bază de clor, soluție care este pulverizată peste hainele livratorilor de fiecare dată când pleacă sau se întorc în locație de la o livrare și continui livrările responsabil”

Last Updated on martie 19, 2020 Restaurantul Friptache din Brașov a găsit o metodă inedită de a dezinfecta hainele livratorilor în această criză cauzată de coronavirus.

Friptache: „Salut! Ard de nerăbdare să-ți împărtășesc noua mea invenție pentru dezinfectat angajații. Știi ventilatoarele alea faine care te răcoresc vara pe terasele din marile metropole ale lumii?

Video Brașov. Friptache: „Noua mea invenție pentru dezinfectat angajații. Știi ventilatoarele alea faine care te răcoresc vara pe terasele din marile metropole ale lumii? Eu, Friptache, prietenos din fire am făcut rost de unul, m-am documentat din surse oficiale pentru soluția dezifenctantă cu substanțe pe bază de clor, soluție care este pulverizată peste hainele livratorilor de fiecare dată când pleacă sau se întorc în locație de la o livrare și continui livrările responsabil” 1

Eu, Friptache, prietenos din fire am făcut rost de unul, m-am documentat din surse oficiale pentru soluția dezifenctantă cu substanțe pe bază de clor, soluție care este pulverizată peste hainele livratorilor de fiecare dată când pleacă sau se întorc în locație de la o livrare și continui livrările responsabil.

Orice idee care poate susține afacerile locale și comunitatea brașoveană ar trebui să devină inspirație, așa că-ți recomand și ție să dai share și de ce nu să o încerci și tu, la job sau acasă. Cu sănătate și dezinfectant în freză, al tău Friptache!”

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Cosmin: „Este măcel in pădurile Brașovului… Au dispărut deja arborii de pe 2 vai (Valea Scurta si Piscu Vechi). Doua vai si o culme întreagă au fost chelite de arbori la ras (in România defrișatul la ras este interzis si ilegal). Toate aceste sub ochii autorităților locale care ce fac? Cu ce se ocupa?”

Next Story

Asociatia ZI de BINE: „ Miercuri dimineață, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov au ajuns 2 containere, care vor fi transformate in camere de primiri urgente, 6 viziere de protecție, 400 de ochelari de protecție, 2000 de măști ffp2, 300 de combinezoane. In curând vor ajunge mănuși si teste diagnostic….”