Brașov. Farmacista cu coronavirus a trecut prin 3 farmacii! Reacția companiei: „Angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 …”

Last Updated on martie 18, 2020 O farmacistă din Brașov a fost confirmată cu coronavirus. Ea lucrează pentru A&D Pharma – Dr.Max Group (fostă Sensiblu).

Poziția reprezentanților Farmaciei:
În perioada 07-15.03.2020, angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, a trecut pasager prin 3 farmacii ale noastre, dar nu a intrat în contact cu pacienții farmaciilor grupului nostru.

Brașov. Farmacista cu coronavirus a trecut prin 3 farmacii! Reacția companiei: „Angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 ...” 1

Pentru că ne pasă și pentru că punem sănătatea oamenilor înaintea interesului de business, am hotărât să închidem provizoriu farmaciile pentru a fi dezinfectate și să ne asigurăm în acest timp că toți angajații care au intrat în contact direct sau indirect nu prezintă simptome și niciun risc. Acestea se vor redeschide de îndată ce acest lucru va putea fi făcut în deplină siguranță.

În acest moment, colega noastră infectată cu virusul COVID-19 se află în spital, sub supravegherea medicilor, iar angajații noștri vor fi testați.
Compania noastră face parte dintr-un grup care respectă reglementările în vigoare, ținem la sănătatea și siguranța pacienților, dar și a angajaților noștri și nu am face nimic care să aducă atingere acestora.

Previous Story

Brașov. 3 noi cazuri de coronavirus. 14 în total

Next Story

Brașov. Marian Godina: „Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți. Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia…habar nu am”.