Brașov. 3 noi cazuri de coronavirus. 14 în total

Last Updated on martie 18, 2020 Miercuri seara, Ministerul Sănătății a anunțat 3 noi cazuri de coronavirus în Brașov. Numărul total a ajuns la 14.

Până astăzi, 18 martie, la ora 18:00, pe teritoriul României, au fost confirmate 256 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), transmite Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul precedent, de la ora 10:00, a fost de 246 de cazuri, potrivit stiripesurse.ro.

Brașov. 3 noi cazuri de coronavirus. 14 în total 1

Dintre cei 260 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, după cum urmează: 7 în București, 3 în Brașov, 2 în Constanța, câte unul în Maramureș și Dolj.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 2 ani și 57 de ani.

Președintele Colegiului Farmaciștilor din Brașov, Mirela Zamfirescu, a confirmat faptul că o femeie care lucrează la o farmacie ex-Sensiblu de pe strada Republicii, actuală Dr. Max, este infectată cu coronavirus.

Farmacista a fost la o petrecere cu cel de-al doilea pacient confirmat cu COVID-19 din Brașov, cel venit din Boston, scrie realitateadebrasov.net.

Brașov. 3 noi cazuri de coronavirus. 14 în total 2

 

Testul făcut de femeie a ieșit pozitiv, ea a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Femeia se afla în concediu medical, a fost o singură zi la farmacia respectivă și a stat 10 minute.

Ieri au fost dezinfectate toate farmaciile ex-Sensiblu, actual Dr. Max din municipiu, iar de astăzi a fost sistată activitatea.

Previous Story

Brașov. Confirmat. Farmacistă infectată cu coronavirus!

Next Story

Brașov. Farmacista cu coronavirus a trecut prin 3 farmacii! Reacția companiei: „Angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 …”