Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Prea mulți părinți și bunici în spatii aglomerate, gen piață, farmacii, medici de familie. Va rog mult sa ii ajutam, în calitate de copii, vecini, voluntari, sa nu mai iasă din casa, ei sunt pe departe cei mai expuși. Va rog nu mai ieșiți, va rog sa ii ajutam!”

Last Updated on martie 17, 2020 Andreea Moldovan, noul director medical de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, atrage atenția asupra numărului mare de persoane în vârstă în locuri aglomerate.

Andreea Moldovan: „Agenții mei în teren Oana&Ioanid îmi semnalează prea mulți părinți și bunici în spatii aglomerate, gen piață, farmacii, medici de familie.
Va rog mult sa ii ajutam, în calitate de copii, vecini, voluntari, sa nu mai iasă din casa, ei sunt pe departe cei mai expuși.

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Prea mulți părinți și bunici în spatii aglomerate, gen piață, farmacii, medici de familie. Va rog mult sa ii ajutam, în calitate de copii, vecini, voluntari, sa nu mai iasă din casa, ei sunt pe departe cei mai expuși. Va rog nu mai ieșiți, va rog sa ii ajutam!” 1

Hipertensiunea, diabetul, fumatul, afectiunile oncologice, tratamentele imunosupresoare, insuficienta renala, cardiaca, hepatica, sarcina sunt factori de risc.
Va rog nu mai ieșiți, va rog sa ii ajutam!”

Cornelia Crevean: „In linia întâi !
Chiar dacă suntem considerați “prăpăditii” Europei,Romania s-a mobilizat exemplar !
Ceea ce am făcut noi ca preventie,nu a făcut niciun stat !
Niciun stat nu s-a mișcat atât de repede ca noi !
Credeti-mă !

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Prea mulți părinți și bunici în spatii aglomerate, gen piață, farmacii, medici de familie. Va rog mult sa ii ajutam, în calitate de copii, vecini, voluntari, sa nu mai iasă din casa, ei sunt pe departe cei mai expuși. Va rog nu mai ieșiți, va rog sa ii ajutam!” 2

Mii de mulțumiri medicilor,asistentelor,infirmieri,tuturor cadrelor medicale !
Mii de mulțumiri SMURD,Ambulanta,ISU,DSP și tuturor instituțiilor care au lucrat ca Romania sa nu fie grav atacată !
Ei sunt in linia întâi,se pot îmbolnăvi,oricând !
Rugați-vă pentru ei !

Mii de mulțumiri,Dr Andreea Moldovan!
Sunt mândra ca suntem prietene !
Andreea este detașată pentru doua săptămâni la minister ,ea fiind in echipa care conduce stoparea virusului in Romania!
Ea se va ocupa sa avem din nou dezinfectanți in Romania !
Andreea,ești cea mai tare !
Brașovul te iubește !

Mâine,veți cunoaște la mine in emisiune ,Oameni Mari și Buni !
Medici și oameni de afaceri din Brasov,au pus mâna de la mâna și dotează Spitalul de Boli Infectioase pentru brasoveni !
Multumim !
Dumnezeu sa va dea înzecit tuturor !”

Previous Story

Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza …”

Next Story

Brașov. Se închide și magazinul Star!