Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza …”

Last Updated on martie 17, 2020 Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.

Restaurant Casa Brasoveana: „De vineri, 13 martie, așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana. Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza COVID-19, care nu au la cine să apeleze pentru mâncare sau care sunt în imposibilitate de a se susține din acest punct de vedere. Am zis și FĂCUT!

Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 1 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 2 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 3 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 4 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 5 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 6 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 7 Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 8

Preparatele noastre sunt proaspete și gustoase! Zilele acestea am pregătit ciorbă de pui, ciorbă de fasole cu afumătură și tarhon, grătar de porc cu cartofi, șnițel cu piure de cartofi și murături din producție proprie. Le-am pregătit cu drag și grijă! De fiecare dată, meniul a fost însoțit de o prăjitură de casă din partea Cofetaria Herr Strudel.

NU ne facem reclamă, ci ajutăm! Trebuie să înțelegem că doar împreună putem depăși mai repede și eficient situațiile de criză!

Vă solicităm să ne contactați doar în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau știți pe cineva care are nevoie. Sunați la 0728.200.696 sau 0732.383.246 sau scrieți-ne un mesaj în privat, iar noi vom veni în întâmpinarea dumnevoastră cu un prânz cald GRATUIT și o vorbă bună!”

Friptache: ‼️❤️👉Friptache pune la dispoziție 20 de meniuri pentru persoanele în vârstă aflate în izolare. Așa că, dacă aveți părinți, bunici, rude, vecini care s-ar bucura de un prânz delicios, ne dați adresa și numele și noi le livrăm cu drag, din partea casei.

Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 9Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza ...” 10

👉Un share ne poate ajuta ca informația să ajungă la cine are nevoie 😍

‼️Pentru o digestie mai ușoarå a situației în care ne aflăm cu toții, Friptache a luat toate măsurile de siguranță și igienă pentru echipă și clienți.
Vă informează că livrările se vor face doar până în fața casei sau a biroului, nu vor mai intra în incinte. Cu sănătate și poftă de grătare alături de prieteni, în curând❤️

📞 Sună-mă 0741 790 790 / 0753 790 790 sau comandă direct din aplicația Food Panda”

Previous Story

Brasovul in era coronavirus. Alte restaurante închide, livrează la domiciliu

Next Story

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Prea mulți părinți și bunici în spatii aglomerate, gen piață, farmacii, medici de familie. Va rog mult sa ii ajutam, în calitate de copii, vecini, voluntari, sa nu mai iasă din casa, ei sunt pe departe cei mai expuși. Va rog nu mai ieșiți, va rog sa ii ajutam!”