Brasovul in era coronavirus. Alte restaurante închide, livrează la domiciliu

Last Updated on martie 17, 2020 Coronavirusul continuă „să facă” victime printre restaurantele din Brașov, lipsite de clienți.

Pizzeria Della Nonna: „Dragii noștri, am luat decizia de a închide partea de restaurant deoarece sănătatea este pe primul loc. Astfel, vom închide pentru o perioadă de timp.

Brasovul in era coronavirus. Alte restaurante închide, livrează la domiciliu 1

Noi rămânem în continuare disponibil pe partea de livrări la domiciliu, iar comenzile se fac la numărul 0268 969, după cum știți că se proceda si până acum. Livrăm oriunde în intervalul orar 10:30-22:30.

De asemenea, dacă doriți să ridicați comanda direct din locație, vă rugăm să ne dați de știre telefonic când ajungeți la pizzerie, iar unul dintre colegii noștri vă va aduce comanda.

Așadar, vă rugăm să respectați normele de igienă și să limitați cât mai mult ieșirile, atât pentru sănătatea voastră cat și pentru cea a celor din jurul vostru, să fiți optimiști și să ne auzim cu bine!

Și dacă vi se face poftă de ceva bun, vă stăm la dispoziție cu cea mai buna pizza și nu numai, chiar la voi acasă!🍕🍕🍕”

Cucinino: „📌 Îți LIVRĂM pastele preferate acasă‼️
Hey #pastalover! Cuci și Nino iubesc pastele, călătoriile și socializarea. Dar în aceste momente dificile pentru lumea întreagă aleg să-ți livreze orice-ți poftește inimioara din meniul Cucinino prin serviciu de delivery cu Glovo, FoodPanda și TakeAway. 💗
Brasovul in era coronavirus. Alte restaurante închide, livrează la domiciliu 2
👉Începând de azi limitează accesul în locația de pe Diaconu Coresi 6 din motive de siguranță pentru voi, clienții noștri și pentru echipa noastră delicioasă 🙂
Cu calm, gânduri pozitive, poftă de bun și viață frumoasă să ne fie zilele!”

Szikra: „‼️ANUNȚ IMPORTANT! Astăzi restaurantul nostru e închis. Ne facem socotelile, planurile de criză și căutăm soluții pentru a rămâne în picioare, într-un context pe care nu-l puteam anticipa.
Brasovul in era coronavirus. Alte restaurante închide, livrează la domiciliu 3

Restaurantul are de acoperit salarii, taxe, chirie, cheltuieli considerabile de funcționare. Pentru a ne ajuta să luăm decizia cea mai bună, vrem să vă întrebăm dacă ați fi dispuși/interesați, ca de miercuri să vă bucurați de un prânz Szikra în sistem de ridicare ”la pachet” de la restaurant sau livrare la domiciliu. Livrările ar urma să se facă în intervalul 12:00 – 16:00. Aveți grijă de voi și unii de alții!

‼️FONTOS HIRDETÉS! Vendéglőnk a mai napon zárva van. Készítjük beszámolóinkat, válságterveinket és megoldásokat keresünk azért, hogy fennmaradjunk egy olyan helyzetben, amelyet nem tudtunk előre látni.

A vendéglőnek fizetéseket, adókat, bérleti díjakat és jelentős működési költségeket kell fedeznie. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést meghozhassuk, megkérdezzük önöket, hogy hajlandók/érdekli őnoket, hogy a szerdai nap kezdetével tudjanak örvendeni a Szikra ebédnek elvitelre vagy házhozszállítás rendszerben. A szállítás 12:00 és 16:00 között zajlana. Vigyázzanak magukra és egymásra!”

Previous Story

Brașov. O doctoriță și un asistent medical, în autoizolare. Vor fi amendați de DSP 

Next Story

Foto Brașov. Restaurant Casa Brasoveana și Friptache oferă meniuri gratuite celor aflați în izolare din cauza coronavirusului.  „Așa arată fiecare zi la Restaurant Casa Brasoveana.Am spus că oferim un prânz cald GRATUIT persoanelor din Brașov, aflate în izolare la domiciliu din cauza …”