„Supermeni” și la Brașov. Se înghesuie la finanțe fără distanța de 2 metri și măști. Coronavirusul nu-i sperie. Allen Coliban: „Domnule primar Scripcaru, avem datoria de a-I proteja pe brașoveni! De aceea, vă solicit de urgență să luați câteva măsuri simple ca situații de genul acesta să nu se mai întâmple în perioada următoare”:

Last Updated on martie 16, 2020 Autoritățile pur și simplu urlă să stăm acasă iar uii brașoveni se cred supermeni și se înghesuie la finanțe fără distanța de 2 metri și măști. Coronavirusul nu-i sperie.

Allen Coliban: „Responsabilitate, responsabilitate, responsabilitate!
Ne aflăm într-o perioadă în care fiecare mic gest de limitare a interacțiunii sociale poate face diferența dintre scenariul sumbru al altor state ca Italia și o situație (mai) controlabilă. Dar pentru asta, fiecare nivel al societății, de la cetățean la autorități trebuie să trateze acest subiect cu maximă responsabilitate.

„Supermeni” și la Brașov. Se înghesuie la finanțe fără distanța de 2 metri și măști. Coronavirusul nu-i sperie. Allen Coliban: „Domnule primar Scripcaru, avem datoria de a-I proteja pe brașoveni! De aceea, vă solicit de urgență să luați câteva măsuri simple ca situații de genul acesta să nu se mai întâmple în perioada următoare”: 1

16 martie 2020, Brașov – Am primit această fotografie făcută azi dimineață în fața Direcției Fiscale Brașov de pe strada Dorobanților. Fotografie care înfățișează un exemplu clar de AȘA NU! Zeci de oameni stând atât de aproape unii de alții, fără a păstra distanța minim recomandată de măcar 1 m între ei, expunându-se pe sine și pe ceilalți riscului de contractare a virusului.

Domnule primar Scripcaru, avem datoria de a-I proteja pe brașoveni! De aceea, vă solicit de urgență să luați câteva măsuri simple ca situații de genul acesta să nu se mai întâmple în perioada următoare:

– Comunicați populației că termenul de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an s-a amânat de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

– Urgentați implementarea unui sistem de digitalizare a relației cetățenilor cu administrația locală.

– Afișați un panou vizibil din exterior în care să comunicați modul în care se stă corect la coadă într-o situație de mare risc epidemiologic.

– Desemnați personal (Poliția Locală, de exemplu) care să se asigure că aceste indicații sunt respectate.

– Curățați și dezinfectați străzile și spațiile publice cu soluții pe bază de clor.

– Reduceți, acolo unde este posibil, programul cu publicul al personalului din administrația locală sau decalați intervalul în care acesta își desfășoară activitatea.

Toate acestea sunt soluții implementate de Primăriile altor orașe din țară și care se pot realiza cu ușurință, de urgență. Aceste măsuri pot face diferența în cum va evolua situația cazurilor de COVID-19 nou apărute în Brașov.

Cât despre ce putem face fiecare dintre noi, nu uitați că cea mai eficientă modalitate de a scădea numărul persoanelor depistate cu Coronavirus este limitarea interacțiunilor și statul acasă. Multă sănătate!”

Previous Story

Brașovul în era coronavirus. Taximetriștii intră în carantină, Bistro de l’Arte s-a închis, livrează doar la domiciliu, Friptache -Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, Cafeteca Patria – comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor

Next Story

Update. Brașovul în era coronavirus. Hotel Aro palace se închide, Cinema One se închide. Taximetriștii intră în carantină, Bistro de l’Arte s-a închis, livrează doar la domiciliu, Friptache -Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, Cafeteca Patria – comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor