Brașovul în era coronavirus. Taximetriștii intră în carantină, Bistro de l’Arte s-a închis, livrează doar la domiciliu, Friptache -Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, Cafeteca Patria – comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor

Last Updated on martie 16, 2020 Brașovul s-a schimbat dramatic în aceste zile. Turiștii au dispărut iar micile afaceri încearcă să supraviețuiască.

În contextul de declararii stării de urgenta, o parte dintre companiile de taxi din municipiul Brașov au decis ca începând de astăzi sa își închidă activitatea. Astfel, numărul taximetrelor care vor ieși în trafic va fi din ce în ce mai mic, de exemplu Ro Taxi luând decizia sa își tragă mașinile pe dreapta timp de o luna, anunță bizbrasov.
Brașovul în era coronavirus. Taximetriștii intră în carantină, Bistro de l'Arte s-a închis, livrează doar la domiciliu, Friptache -Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, Cafeteca Patria - comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor 1

Patria Cafeteca: „In urma evenimentelor din ultimele zile pentru desfășurarea in siguranta a activității am luat următoarele masuri de protectie:
– la Cafeteca Patria comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor,reducand contactul si aglomeratia
– atat la Cafeteca Patria cat si la Cafeteca Business Campus am renunțat la standul de self-service acesta fiind înlocuit cu dezinfectant

Brașovul în era coronavirus. Taximetriștii intră în carantină, Bistro de l'Arte s-a închis, livrează doar la domiciliu, Friptache -Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, Cafeteca Patria - comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor 2

– am renunțat la meniurile si zaharul de pe mese
– am redus personalul la un singur barista pe tura

– toate băuturile le vom servi in pahare to go
– ar ajuta foarte mult daca plata s-ar face exclusiv card”

Bistro de l’Arte: „Bună dimineața!
Am întors situația pe toate părțile și am decis că bistroul trebuie să rămână închis pentru public începând de azi, cât o fi nevoie.
Brașovul în era coronavirus. Taximetriștii intră în carantină, Bistro de l'Arte s-a închis, livrează doar la domiciliu, Friptache -Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, Cafeteca Patria - comanda se poate face telefonic si ridicarea acesteia direct din masina ,la semafor 3

De mâine, deschidem varianta de ridicarea a comenzilor la pachet sau de livrare, în parametrii unor reguli pe care le vom comunica azi, după amiază.

Sunteți mulți care ne-ați solicitat livrări, iar
noi am fost aici și când a fost bine și când a fost greu, timp de 20 de ani.

Rămânem aici, știind – din experiență – că momentele grele se trec cu un plan corect și fără panică”.

Revenim cu detalii, curând”.

Friptache: „‼️Dragi pofticioși, Friptache arde de nerăbdare să vă hrănească poftele culinare, dar pentru sănătatea echipei și a voastră, de azi se vor implementa noi reguli de funcționare:
☑️Servirea în locația din str. Traian 55 se va restricționa, comenzile se vor servi la geam. Recomandat ar fi să sunați în prealabil să vă pregătim comanda. Și nu uitați să Hi 5 cu dezinfectantul de la intrare înainte să ne achitați comanda.

☑️ Livratorii nu vor mai intra în incinte, livrarea se va face până în fața locației, în condiții optime de igienă și siguranță, atât pentru ei cât și pentru voi, clienții noștri.

☑️Meniul zilei pregătit pentru această săptămâna poate suferi ușoare modificări, in funcție de materia primă disponibilă.

În rest, cu sănătate și răbdare vom trece împreună și peste această perioadă mai dificilă!”

Asa arată Brașovul duminici, la ora 12:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Adriana: „Oncocard. Coadă afară, in hol o asistentă echipată până în dinți (are inclusiv ochii protejați) măsoară fiecărui pacient temperatura cu un pistol cu infraroșu, după care te dezinfectează și îți arată cutiile cu măști și protecție pentru încălțăminte …mama intră în rând cu ceilalți pacienți. Ea poartă deja mască. Ceilalți nu. Deși sunt toți bolnavi de cancer, fără excepție. Îi rog frumos pe cei din…”

Next Story

„Supermeni” și la Brașov. Se înghesuie la finanțe fără distanța de 2 metri și măști. Coronavirusul nu-i sperie. Allen Coliban: „Domnule primar Scripcaru, avem datoria de a-I proteja pe brașoveni! De aceea, vă solicit de urgență să luați câteva măsuri simple ca situații de genul acesta să nu se mai întâmple în perioada următoare”: