Brașov. Tudor Benga (USR) candidează la Consiliul Județean împotriva lui Adrian Veștea (PNL). Cine câștigă?

Last Updated on martie 3, 2020 Tudor Benga, deputat USR, a anunțat marți seară că va candida la Consiliul Județean împotriva lui Adrian Veștea (PNL). Miza principală o reprezintă Aeroportul, pe care cei de la PNL se chinuie de 20 de ani să-l construiască.

Tudor Benga: „Ca să risipesc orice speculație și fiindcă deja au apărut în presă varii interpretări “pe surse” va pot confirma public: da, am decis să intru în luptă la alegerile locale.

Brașov. Tudor Benga (USR) candidează la Consiliul Județean împotriva lui Adrian Veștea (PNL). Cine câștigă? 1

Sâmbătă seară am primit votul colegilor mei si am fost desemnat candidatul USR Brașov la președinția Consiliului Județean. E vorba, bineînțeles, și de Aeroportul Brașov, un proiect pentru care mă lupt încă de cu mult timp înainte de a intra în politică și despre care vreau să mă asigur că nu mai avem vreo surpriză și că îl ducem la capăt cât mai repede și cât mai eficient posibil.

Dar este vorba de încă mult mai mult de atât: e vorba de a aduce o viziune solidă și un plan pe termen lung pentru Brașov. O strategie și o viziune pe 10-20 de ani pentru ca Brașovul să își realizeze întreg potențialul, să recuperăm terenul pierdut față de Cluj sau Timiș, să transformăm zona metropolitana Țara Bârsei în unul din cei mai importanți patru poli de dezvoltare ai României și să dăm Țării Făgărașului și nordului județului o perspectivă clară de a ieși din izolare și a recupera decalajele. Vreau un Brașov modern, conectat, verde, multicultural și privind spre viitor. Am un plan pe termen lung pentru asta și am hotărât să intru în cursă!

Previous Story

Brașov. „Șaguna”, „Meșotă”, „Honterus”, „Radu Negru” închise parțial din cauza gripei. Plus școli gimnaziale

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Investiția în cultură nu înseamnă risipă, domnule Scripcaru! Domnule Scripcaru, Angajații de la Filarmonica Brașov, Teatrul Sică Alexandrescu și de la Operă nu câștigă salarii ca la instituțiile similare din München. O parte a unor venituri mari survin ca urmare a …”