Accident Brașov. Pietonul spluberat pe Griviței a murit. Alexandru: „Dumnezeu să îl ierte. In aceeași zi, la scurt timp după ce a fost el lovit, tot pe o trecere de pietoni din apropiere era și eu să fiu lovit, din fericire pentru mine am evitat neplăcutul. Multi m-au criticat…”

Last Updated on februarie 5, 2020 Tânărul de 38 de ani care a fost spulberat de un autoturism, pe 29 ianuarie, în timp ce traversa Bulevardul Griviţei din municipiul Braşov, a decedat, potrivit mytex.ro. A fost lovit chiar de ziua lui. Victima s-ar fi stins din viaţă pe 31 ianuarie, respectiv la două zile după accident.

Evenimentul rutier a avut loc pe 29 ianuarie, în jurul orelor 7.00, iar victima a fost preluată, în stare de inconştienţă, de către un echipaj SMURD, care a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Accident Brașov. Pietonul spluberat pe Griviței a murit. Alexandru: „Dumnezeu să îl ierte. In aceeași zi, la scurt timp după ce a fost el lovit, tot pe o trecere de pietoni din apropiere era și eu să fiu lovit, din fericire pentru mine am evitat neplăcutul. Multi m-au criticat...” 1

Atunci, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar, dat fiind decesul bărbatului, cercetările vor continua pentru ucidere din culpă.

Urdea A.: Nu am cuvinte! Cunosc persoana decedată! Nici acum nu imi vine sa cred ! 😥😥😥😥 Dumnezeu să-l ierte

Alexandru A.: Dumnezeu să îl ierte. In aceeași zi, la scurt timp după ce a fost el lovit, tot pe o trecere de pietoni din apropiere era și eu să fiu lovit, din fericire pentru mine am evitat neplăcutul. Multi m-au criticat pe mine că eu am trecut strada pe trecerea pentru pietoni fara să mă asigur (mașina îmi venea din partea dreaptă)

Șoferii nu mai respecta regulile de circulație și sunt foarte grăbiți (spre ce nu ii mai înțeleg). Sunt și eu șofer și am și eu greșelile mele, dar la trecerea de pietoni încetinesc.
Nu este plăcut nici pentru șofer sa lovească pe cineva – o cruce grea de dus, mai ales în cazul în care accidentatul moare.

Emanuel C.: ai dreptate cu soferi sunt prea grăbiți si pe sora me a lovit o tot pe trecere de pietoni

Catalin B.: Politia rutiera ar trebui sa fie mai prezenta pe străzile din Brașov. Mai multe amenzi în rândul șoferilor, dar și al pietonilor și bicicliștilor. Poate așa se vor mai potoli apele într-un oraș cu extrem de multe evenimente in trafic.

Previous Story

Brașov. Marian Spiridon: „Cartografierea tuturor potecilor si traseelor turistice, marcate sau nemarcate, de pe cuprinsul municipiului Brasov” – un proiect de Bugetare Participativă

Next Story

Brașov. 20 de elevi duși la spital după ce au suferit arsuri la ochi! „La 14,00 m-am dus să-mi iau copilul de la școală. Pe la 15,00 fetița s-a plâns de dureri la ochi. Am fost la un cabinet oftalmologic unde ni s-a spus că este vorba despre arsuri. Imediat după ce …”