Brașov. Marian Spiridon: „Cartografierea tuturor potecilor si traseelor turistice, marcate sau nemarcate, de pe cuprinsul municipiului Brasov” – un proiect de Bugetare Participativă

Last Updated on februarie 4, 2020 Tot mai mulți brașoveni propun proiecte care să fie finanțate de Primărie prin Bugetare Participativă.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Marian Spiridon a scris: ” Cartografierea tuturor potecilor si traseelor turistice, marcate sau nemarcate, de pe cuprinsul municipiului Brasov.

15.000 euro/1.000 km de poteci am estimat costul ridicarii datelor din teren, cu GPS de precizie inalta, si furnizarea de planuri in format editabil.
Odata ridicate in plan aceste trasee, specialistii in trasee turistice, ecoturistice, silvoturistice etc ar avea suportul topo pentru a crea o retea interconectata si eficienta de trasee de realizat, minim invaziv in teren. Apoi ar putea fi prelucrate viitoarele harti profi de informare turistica.

Brașov. Marian Spiridon: „Cartografierea tuturor potecilor si traseelor turistice, marcate sau nemarcate, de pe cuprinsul municipiului Brasov” - un proiect de Bugetare Participativă 1
(foto Credit, Zbor peste Transilvania.)

Pentru drumuri ( turistice, forestiere etc) ar urma sa se ridice in plan numai axul.
Planurile ar trebui sa contina pentru fiecare traseu minim urmatoarele date :
– altitudine minima si maxima
– diferenta de nivel totala
– panta medie

Daca aveti sugestii la propunerea mea, nu ezitati.
Daca aveti idei de proiecte care credeti ca ar aduce plus valoare, cu bani putini, nu ezitati sa le propuneti pe site-ul primariei”.

Bugetare Participativă:
PASUL 1: 23 DECEMBRIE – 16 FEBRUARIE
Depune, on-line, un proiect până la data de 16 februarie.
PASUL 2: 17 FEBRUARIE – 15 MARTIE
Analiza și evaluare proiecte depuse

PASUL 3: 16 MARTIE – 15 APRILIE
Proiectele depuse sunt supuse votului cetățenilor
PASUL 4: 23 APRILIE
Anunțarea proiectelor câștigătoare
PASUL 5: ÎNCEPÂND CU 24 APRILIE
Implementarea proiectelor

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Săpun și hârtie igienică în grădinițele și școlile din municipiu …proiect de bugetare Participativa. În Brașov, părinții sunt obligați să le aducă de acasă copiilor săpun și hârtie igienică în gradinițe și școli. Importanța …”

Next Story

Accident Brașov. Pietonul spluberat pe Griviței a murit. Alexandru: „Dumnezeu să îl ierte. In aceeași zi, la scurt timp după ce a fost el lovit, tot pe o trecere de pietoni din apropiere era și eu să fiu lovit, din fericire pentru mine am evitat neplăcutul. Multi m-au criticat…”