Brașov. Crimă, accident sau sinucidere? Procurorii despre bărbatul căzut de la etajul 10, cu fetița de 3 luni în brațe. “Efectuăm cercetări cu privire la comiterea a două infracţiuni, una dintre ele este «omor comis asupra unui membru de familie», cealaltă …”

Last Updated on ianuarie 30, 2020 Moartea tragică a unui tânăr din Brașov este un mister pentru familie. Acesta a căzut de la etajul 10, o avea în brațe pe fetița lui de 3 luni.

În urma dublei tragedii de pe strada Carpaţilor din municipiul Braşov, privind bărbatul în vârstă de 37 de ani şi a fetiţei lui de 3 luni care au murit, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, Vlad Teodorescu, a anunţat că la această oră se fac cercetări pentru două infracţiuni: „omor asupra unui membru de familie” şi „ucidere din culpă”.

Brașov. Crimă, accident sau sinucidere? Procurorii despre bărbatul căzut de la etajul 10, cu fetița de 3 luni în brațe. "Efectuăm cercetări cu privire la comiterea a două infracţiuni, una dintre ele este «omor comis asupra unui membru de familie», cealaltă ...” 1

Efectuăm cercetări cu privire la comiterea a două infracţiuni, una dintre ele este «omor comis asupra unui membru de familie», cealaltă infracţiune este «ucidere din culpă».

În fapt, astăzi, la data de 30.01.2020, în jurul orelor 7.30, un major în vârstă de 37 de ani s-a precipitat de la fereastra apartamentului său împreună cu fiica minoră, în vârstă de 3 luni, ambii decedând.

Avem mai multe piste şi mai multe ipoteze de lucru pe care le verificăm. Mai multe informaţii, având în vedere stadiul in rem al cercetărilor nu putem le dăm deocamdată. Am audiat mai multe persoane, urmează să audiem şi altele. Nu putem să vă dezvăluim mai mult, sunt mai multe ipoteze pe care le urmărim şi le verificăm. Nu putem să le enumerăm, pentru că ancheta este la început şi luăm în calcul orice. Luăm în calcul toate variantele”, a declarat Vlad Teodorescu, potrivit RTV.

În schimb, părinții bărbatului din Brașov căzut de la etajul 10 exclud varianta sinuciderii și spun că fiul lor era fericit, că nu știu să fi avut certuri în familie și că ar fi fost un accident, potrivit Mediafax.

“Nu știm nimic. Suntem într-un punct în care nu știm nimic. Nu se certau. Erau fericiți, aveau doi copii”, a spus tatăl bărbatului decedat, potrivit Digi 24

Mama bărbatului consideră că a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul. “Eu așa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetița în brațe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu știu”, a spus mama brașoveanului.

Întrebată de jurnaliști dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Bărbatul de 37 de ani și fetița lui au căzut joi dimineață de la etajul 10 al unui bloc din Brașov, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soția bărbatului și un alt copil de trei ani. Surse judiciare spun că femeia le-ar fi declarat anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla.

Previous Story

Brașov. Explozie pe strada Avram Iancu. Sunt degajari mari de fum si miros intepator

Next Story

Foto Brașov. Dimineață l-au montat, după-amiază l-au demontat. Limitator de viteză la Liceul Meșotă. Ion: „Cred ca si-au dat seama ca vor fi accidente in lanț, având in vedere numărul benzilor pe sens, si a faptului ca este amplasat foarte aproape de virajul ușor la stânga, unde la prima vedere vor frâna primele mașini care vad semnul…”