Brașov. Au vrut să împuște ursulețul de pe Părtia Clăbucet din Predeal?! Ursoaica și puiul ei vor fi capturați și realocați 

Last Updated on ianuarie 9, 2020 Un ursuleț a devenit spaima turiștilor de pe Părtia Clăbucet din Predeal.

Deși, inițial, s-a cerut chiar împușcarea lui, dar și a mamei, soluția nu a fost acceptată în cele din urmă, anunță Realitatea Brașov.. Însă, ursoaica și puiul ei vor fi capturați și relocați la mare distanță de zonele locuite.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „Puiul de urs-„vedetă” din Predeal, care a reprezentat, recent, punctul de atracție pe pârtia Clăbucet, a fost capturat și relocat pe un fond cinegetic din județul Bihor.

Mulțumim Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și instituțiilor locale implicate în acest caz, pentru promptitudine și profesionalism!”

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Șoferii de autobuz RATBV dotați cu pături și mănuși. Sunt călătorii în siguranță dacă șoferii stau înghețați cu orele pe scaun?

Next Story

Jurnalistul Dan Bucura:„Mangleală cu autobuze la Brașov, pe modelul Firea. Mașinile cumpărate cu tam-tam, pe bani mulți, au sucombat la primul îngheț. Un sfert dintre autobuze nu au putut ieși dimineață din garaj, iar în restul se murea de frig. Primăria s-a …”